Koza ORBIT peć s cilindričnim, modernim dizajnom izvrstno je rješenje za ljude koji žude za toplinom, ali nemaju velik prostor u svom interijeru.

Jednostavna je i praktična za upotrebu sa maksimalnom iskoristivošću energije.

6.356,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Koza ORBIT peć s cilindričnim, modernim dizajnom izvrstno je rješenje za ljude koji žude za toplinom, ali nemaju velik prostor u svom interijeru.

Maksimalna iskoristivost energije

Tijelo i prednji dio umetka otporni su na visoke temperature zahvaljujući visokokvalitetnom čeliku koji se koristi u proizvodnji.

Odlično izgaranje zahvaljujući defektoru Acumotte.

Trostruki sustav zraka komore za izgaranje: primarni zrak usmjeren na rešetku; sekundarni zrak opskrbljen rupama smještenom u stražnjem zidu. Osim toga, primijenjen je i zračni sustav čistog stakla (zračni zavjesa). Štoviše, ova zračna zavjesa opremljena je dodatnom polugom za regulaciju.

Učinkovit proces gorenja i održavanja temperature kako bi se toplina zadržala dulje zahvaljujući oblozi komore za sagorijevanje s Acumotte – materijal koji zadržava i povećava temperaturu u komori za sagorijevanje.

Podešavanje vanjskog ulaznog zraka koji odgovara jačini gorenja korištenjem jednog regulatora, koji se nalazi ispod vrata peći.

 

Sigurnost na najvišoj razini

Svi čelični elementi su rezani laserom i savijeni na CNC strojevima za savijanje. Prednji dio umetka opremljen je keramikom otporne na toplinu koja podnosi temperature do 800 ° C.

 

Jednostavna i praktična upotreba

Pomična rešetka i ladica pepela omogućavaju jednostavno čišćenje umetka. Ostakljenje umetka ostaje čisto zahvaljujući čistom staklenom sustavu. Zračna zavjesa dijeli staklo od komore ložišta tako da se ne prljavi.

Elegantna i udobna ručka.

Može se koristiti u različitim uvjetima montaže zahvaljujući podesivom ispušnom otvoru: na stražnjoj strani ili na vrhu štednjaka (za korištenje stražnjeg ispušnog izlaza potrebno je kupiti poklopac gornje ploče).

Modeli Koza kalitetne su izrada, a što jamči i 5 godina jamstva.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Nazivna snaga (kW): 7
Maksimalna snaga grijanja (kW): 5.5 – 9.0
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 76
Emisija CO (na 13% O2):  0,09
Temperatura dimnih plinova (°C): 250
Težina (kg): 99
Max duljina cjepanica (cm): 25
Materijal: valjani čelik
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Koza ORBIT”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest