PICARD je čelična samostojeća peć sa zaobljenim prednjim dijelom što jedinstveno poboljšava prekrasnu viziju vatre.

Jednostavna je i praktična za upotrebu sa maksimalnom iskoristivošću energije.

7.068,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

PICARD je čelična samostojeća peć sa zaobljenim prednjim dijelom što jedinstveno poboljšava prekrasnu viziju vatre. Izvrsno je rješenje za ljude koji traže moderan i ekološki uređaj.

Moderan dizajn i ekološko sagorijevanje

Unutrašnjost peći obložena je inovativnim materijalom TERMOTEC koji se savršeno razlikuje od peći, a što mu daje moderan dizajn. TERMOTEC je keramički materijal koji akumulira toplinu i podiže temperaturu u peći.

Čvrsta ručka klizna (na klik), olakšava brtvljenje vrata. Zbog toga je peć prikladna za domove s dobrim zračnim protokom.

Ispod komore za izgaranje nalazi se dodatna, zatvorena komora, u kojoj je sakriven sustav povezivanja zraka. Otvaranje vrata komore temelji se na intuitivnom sustavu pritiska za otvaranje koji ne zahtijeva dodatnu ručku.

Peć zadovoljava kriterije Ekodizajna i restriktivne BImSchV 2 norme koje postavljaju maksimalnu emisiju CO.

Maksimalna iskoristivost energije

 

Učinkovitije izgaranje i duže održavanje temperature oblaganjem komore za izgaranje keramičkim materijalom TERMOTEC koji akumulira toplinu i podiže temperaturu u peći.

Potpuno sagorijevanje prašine zahvaljujući deflektoru koji produžuje put ispuha. Ovaj postupak povećava učinkovitost sagorijevanja i jamči bolju potrošnju energije. Također minimizira emisiju štetnih tvari u atmosferu. Uz to, membrana instalirana na ispušnom otvoru funkcionira slično kao i deflektor, povećava učinkovitost uređaja.

Primarni zrak se dovodi do umetka zahvaljujući ugrađenom 100 mm vanjskom ulazu zraka. Dovod zraka nalazi se s dna umetka. Umetanje ima pokrovnu ploču na stražnjem zidu i rupu u dnu. Zahvaljujući njemu korisnik može odabrati način spajanja vanjskog zraka. Podešavanje zraka vrši se zaklopkom koja se može podesiti jednim regulatorom koji je smješten ispod vrata. Ovo rješenje sprječava nepropisnu uporabu.

Sustav trostrukog zraka komore za izgaranje: primarni zrak – usmjeren na rešetku; sekundarni zrak dovodi kroz rupe smještene u stražnjem zidu. Pored toga, primijenjen je sustav čistog stakla (zračna zavjesa).

Sigurnost na najvišoj razini

Prednja strana PICARD-a opremljena je keramikom otpornom na toplinu i podnosi temperature do 660 ° C. Staklo koje preporučujemo certificirane je za kvalitete i sigurnosti.

Tijelo i prednji dio umetka otporni su na visoke temperature zbog upotrebe visokokvalitetnog čelika. Oni također osiguravaju stabilnost cijele strukture.

Čelični elementi se lasersko režu pomoću modernih uređaja, a zatim savijaju na CNC strojevima za savijanje.

Jednostavna i praktična upotreba

 

Peć se lako može održavati čistom zahvaljujući uklonjivoj rešetki i spremniku u koji se skuplja pepeo.

Ostakljenje ostaje čisto zahvaljujući sustavu čistog stakla koji se u njemu koristi. Zračna zavjesa odvaja staklo od ložišta. Zahvaljujući tome ne zaprlja se.

PICARD ima mogućnost postavljanja ispušnog sustava s gornje i stražnje strane uređaja, što ga čini jednostavnim za ugradnju (za instalaciju stražnjeg ispuha potrebno je kupiti poklopac gornje ploče).

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Nazivna snaga (kW): 9
Maksimalna snaga grijanja (kW): 8.0-12.0
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 80
Emisija CO (na 13% O2): 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C): 231
Težina (kg): 137
Max duljina cjepanica (cm): 25
Materijal: valjani čelik
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “KOZA PICARD”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest