Koza Vega 130

Koza Vega 130 je najnovije zdanje iz ponude Kratki.pl modernih peći. Komora za izgaranje, tijelo umetka i gornja ploča izrađeni su od čelika te je stoga Vega 130 u mogućnosti raditi na visokim temperaturama.

Uklonjiva rešetka i spremnik za pepeo olakšavaju održavanje Vega 130 umetka čistim, a deflektor/usmjerivać ispušnih plinova je ploča izrađena od Acumotte čiji je zadatak da produlji put plinova izgaranja i na taj način pomaže nakupljenim plinovima da izgore što povećava efikasnost same peći.

5.562,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,,,

Opis

Koza Vega 130 peć ima trostruki sustav cirkulacije zraka u komori za izgaranje:

  • Primarni zrak se dovodi pod škrip, koji se nalazi u podu komore za izgaranje.
  • Sekundarni zrak se dovodi u područje stražnje stijenke peći kroz sustav otvora u komoru za izgaranje.
  • Kamin ima sustav zračne zavjese. Zrak se usmjerava kroz upravljač za “brisanje” prozora koji ga nastoji podignuti s vatre i dima, što znatno smanjuje taloženje prljavštine na staklu.

Koza 130 umetak opremljenje  s podesivim nogama za njegovo izravnavanje i to u rasponu do 40 mm. Ima mogućnost dodavanja sustava dvostrukog stakla, a ispunjava i BlmSchV2 normu i regulacije.

Koza Vega 130 ima jedano vanjsko dekorativno staklo koje može izdržati visoku temperaturu čak i do 800 ° C, a obloženo je sitotiskom, što daje peći moderan i elegantan izgled te vizualno širi prednji dio umetka.

Prilagodba usisa zraka koja je odgovorna za intenzitet sagorijevanja u komori za izgaranje provodi s jednim kontrolerom ispod vrata peći, koji je jednostavan za održavanje.

Koza Vega 130 ima sposobnost instaliranja odvoda plamena na leđima ili gornjoj ploči. ( Za montažu na izlaz sa stražnje strane peći potrebno je pribaviti odgovarajući priključak )

Cijela komora za sagorijevanje kod Vega 130 peći obložena je Acumotte materijalom – materijal akumulira toplinu koja podiže temperaturu u komori za izgaranje.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model KOZA/VEGA/130
Nazivna snaga (kW): 5
Maksimalna snaga grijanja (kW): 3,5-8
Odvod dima (fi u mm): 130
Toplinska učinkovitost (%): 78
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,1%
Temperatura dimnih plinova (°C): 242
Težina (kg): 87,4
Max duljina cjepanica (mm): 250
Materijal: čelik
Preporučena vrsta goriva: sezonsko drvo maksimalne vlažnosti 20%, ugljen lignit

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Koza Vega 130”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest