Kućna pumpa Classic 3500/4E GARDENA (1757-20)

Kućna pumpa GARDENA Classic 3500/4E je elektronička pumpa na tlaka s kojom možete uštedjeti novac a ujedno i zaštititi okoliš.  GARDENA Classic 3500/4E pumpu možete koristiti za navodnjavanje vrta s kišnicom ili bunarskom vodom, a također je možete koristiti pri ispumpavanju vode iz WC-a i/ili poplave uzrokovane perilicom rublja unutar vaše kuće.

Integrirana elektronika GARDENA Classic 3500/4E pumpe automatski aktivira ovu robusnu elektronsku pumpu kada je potrebno ispumpati vodu, a zatim je ponovno i isključiti.

Zahvaljujući ergonomskoj ručici za nošenje, lako možete prenijeti svoju GARDENA Classic 3500/4E pumpu na željeno mjesto i staviti je u pogon na dodir gumba te iskoristiti njezine brojne funkcije uz jednostavno rukovanje.

1.784,56kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,,,

Opis

Kućna pumpa GARDENA Classic 3500/4E s nazivnom snagom od 800 W, maksimalnog kapaciteta za isporuku 3.500 l / h, i max.  pritiska od 4,0 bara izrazito je pogodna za mobilna i stacionarna korištenja, dakle, gdje god je to potrebno. Korištenje pak je jednostavno i bez problema.

Inovativno ugrađeni integrirani nepovratni ventil jamči GARDENA Classic 3500/4E  pumpi brzo usisavanje. GARDENA Classic 3500/4E pumpa također ima dodatnu značajku s integriranim program koji omogućava primjenu pumpe i pri manjim kapacitetima isporuke vode kao što je to slučaj s modernim strojevima za pranje rublja ili sustavima za navodnjavanje kapanjem.

Kućna pumpa GARDENA Classic 3500/4E također ima dijagnostiku za detektiranje pogreške u sustavu. Na ovaj način detektiraju se i najmanje greške što dovodi do toga da se sustav aktivira čak i na kapanje iz slavine ili curenje WC spremnika, što je tad prikazano putem LED treperiva svjetla koje trepće na različitim frekvencijama s obzirom na detekciju greške.

Kućna pumpa GARDENA Classic 3500/4E  također posjeduje sigurnosni sustav za sprječavanje rada na suho kad nestane medija za provođenje i na taj način spriječava se oštećenje crpke.

Tvrtka GARDENA u potpunosti se oslanja na visokokvalitetne materijale za što dulji vijek trajanja. Keramička zaštita i sustav dvostrukih brtvi između motora i pogonskog rotora osiguravaju siguran rad i sprječavaju oštećenje crpke. Prekidač za toplinsku zaštitu štiti motor od pregrijavanja.

Napomena: Crpke GARDENA nisu prikladne za crpljenje morske vode, agresivnih ili lako zapaljivih sredstava ili hrane.

 

Sigurna i brza zahvaljujući inovativnoj tehnologiji nepovratnih ventila

Inovativna tehnologija ventila osigurava jednostavnije i brzo rukovanje bez problema s puštanjem u pogon.

 

Dijagnoza Greška preko različitih LED treperivih svjetla

Na taj način, bilo kakve pogreške biti će brzo otklonjene.

 

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1757-20
Nominalna snaga   800 W
Najveća potisna količina   3500 l/h
Najveća potisna visina / tlak   40 m / 4,0 bar
Najveća usisna visina   7 m
Primjena  za automatsko korištenje pogonske vode, za navodnjavanje u kući i u vrtu

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kućna pumpa Classic 3500/4E GARDENA (1757-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest