Kućni vodni automat Comfort 4000/5E GARDENA (1758-20)

Kućni vodni automat Comfort 4000/5E  je elektronička pumpa na tlaka s kojom možete uštedjeti novac a ujedno i zaštititi okoliš.  GARDENA Comfort 4000/5E pumpu možete koristiti za navodnjavanje vrta s kišnicom ili bunarskom vodom, a također je možete koristiti pri ispumpavanju vode iz WC-a i/ili poplave uzrokovane perilicom rublja unutar vaše kuće.

Integrirana elektronika GARDENA Comfort 4000/5E 4E pumpe automatski aktivira ovu robusnu elektronsku pumpu kada je potrebno ispumpati vodu, a zatim je ponovno i isključiti.

Zahvaljujući ergonomskoj ručici za nošenje, lako možete prenijeti svoju GARDENA Comfort 4000/5E 4E pumpu na željeno mjesto i staviti je u pogon na dodir gumba te iskoristiti njezine brojne funkcije uz jednostavno rukovanje.

2.346,78kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Kućni vodni automat Comfort 4000/5E s nazivnom snagom od 800 W, maksimalnog kapaciteta za isporuku 4000 l / h, i max.  pritiska od ,0 bara izrazito je pogodna za mobilna i stacionarna korištenja, dakle, gdje god je to potrebno. Korištenje pak je jednostavno i bez problema.

Inovativno ugrađeni integrirani nepovratni ventil jamči GARDENA Comfort 4000/5E 4E  pumpi brzo usisavanje. GARDENA Comfort 4000/5E 4E pumpa također ima dodatnu značajku s integriranim program koji omogućava primjenu pumpe i pri manjim kapacitetima isporuke vode kao što je to slučaj s modernim strojevima za pranje rublja ili sustavima za navodnjavanje kapanjem.

Kućni vodni automat GARDENA Comfort 4000/5E također ima dijagnostiku za detektiranje pogreške u sustavu. Na ovaj način detektiraju se i najmanje greške što dovodi do toga da se sustav aktivira čak i na kapanje iz slavine ili curenje WC spremnika, što je tad prikazano putem LED treperiva svjetla koje trepće na različitim frekvencijama s obzirom na detekciju greške.

Kućni vodni automat Comfort 4000/5E   također posjeduje sigurnosni sustav za sprječavanje rada na suho kad nestane medija za provođenje i na taj način spriječava se oštećenje crpke.

Tvrtka GARDENA u potpunosti se oslanja na visokokvalitetne materijale za što dulji vijek trajanja. Keramička zaštita i sustav dvostrukih brtvi između motora i pogonskog rotora osiguravaju siguran rad i sprječavaju oštećenje crpke. Prekidač za toplinsku zaštitu štiti motor od pregrijavanja.

Napomena: Crpke GARDENA nisu prikladne za crpljenje morske vode, agresivnih ili lako zapaljivih sredstava ili hrane.

 

Sigurna i brza zahvaljujući inovativnoj tehnologiji nepovratnih ventila

Inovativna tehnologija ventila osigurava jednostavnije i brzo rukovanje bez problema s puštanjem u pogon.

 

Dijagnoza Greška preko različitih LED treperivih svjetla

Na taj način, bilo kakve pogreške biti će brzo otklonjene.

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1758-20
Nominalna snaga   1100 W
Najveća potisna količina   4000 l/h
Najveća potisna visina / tlak   45 m / 4,5 bar
Najveća usisna visina   8 m
Primjena  za automatsko korištenje pogonske vode, za navodnjavanje u kući i u vrtu

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kućni vodni automat Comfort 4000/5E GARDENA (1758-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest