LED traka toplo-bijela

Commel logo

Topla bijela boja ima žućkastu primjesu koja je vrlo slična svjetlosti koju emitira obična žarulja sa žarnom niti.

NAPOMENA: Prije kupovine, molimo provjerite dostupnost pojedinih verzija artikla. 

Od 71,86kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

LED traka toplo-bijela Commel omogućuje da na kreativan način uredite i osvjetlite prostorije svog doma ili poslovne prostore.

LED trake imaju široku primjenu u osvjetljavanju unutarnjih i vanjskih prostora. Mogu se koristiti kao primarna rasvjeta u osvjetljavanju raznih radnih površina kao kuhinjskih, unutrašnjosti ormara ili gazišta stepenica.

Boja svjetlosti usklađuje se s razinom rasvijetljenosti, jer se u prostorima niske razine osvijetljenosti ugodnije osjećamo uz toplu svjetlost, dok se u prostorima visoke rasvijetljenosti preporuča hladnije svjetlo – vezano na dnevne aktivnosti u tim prostorima. Pojam “topla“ i “hladna“ svjetlost u smislu boje svjetlosti nije povezana s količinom topline koju izvor emitira.

Topla bijela boja ima žućkastu primjesu koja je vrlo slična svjetlosti koju emitira obična žarulja sa žarnom niti. To je dobra boja za oči te se stoga posebno preporučuje za unutarnju upotrebu u stambenim prostorima za boravak, kao što su kuhinja, dnevna soba i spavaonica.

Prednosti LED rasvjete uz vrlo nisku potrošnju energije te izuzetno dug vijek trajanja su i male dimenzije te vrlo rijetki kvarovi. S obzirom na malu snagu i malo tremičko opterećenje LED ima vrlo veliku energetsku učinkovitost i pouzdanost.

Uštedite energiju i čuvajte okoliš uz pomoć ovog izuzetno kvalitetnog te povoljnog proizvoda.

 

 

Tehničke značajke:

Kataloški broj  405-113 | 405-115 | 405-153
Temperatura svjetla  3000 K
Dužina  3m | 5m
Snaga  14,4 W/m
Broj LED chipova   180 | 300 | 90
Stupanj zaštite   IP65
Životni vijek   50.000 h
Napon   12V

 

NAPOMENA: Prije kupovine, molimo provjerite dostupnost pojedinih verzija artikla. 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “LED traka toplo-bijela”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest