Libela PVC T PRO SOLA

SKU: 026670

Libela PVC T PRO SOLA, a vrlo precizno mjerenje u standardnom i obrnutom položaju. Robusni aluminijski okvir u kombinaciji s ABS plastikom jamči duži vijek  trajanja alata. Libela sadrži magnetsku traku s velikom snagom lijepljenja. Mjerna površina s praktičnim i otpornim bočicama. V-utorom za cijevi. Prikaz nagiba od 2% pri vodoravnom mjerenju.

∙ Kompaktna, lagana i vrlo praktična libela

16,80 (126,58 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake:

Opis

Libela PVC T PRO SOLA, robusni aluminijski okvir u kombinaciji s ABS plastikom jamči duži vijek trajanja.

  • Magnetne trake s velikom snagom.  Mjerna površina s praktičnim V-utorom za cijevi
  • Otvor za gledanje u okviru i velike libele za optimalnu čitljivost Libela s 4 prstena za prikaz nagiba od 2% s horizontalnim mjerenjem
  • kompaktan, lagan, praktičan alat za primjenu

Tehnički podaci

Kataloški broj 01430701
Materijal akrilno staklo
Boja crveno/crna
Mjerna tolerancija za standardni položaj 1.00 mm/m (0.057°)
Horizontalne libele 1
Vertikalne libele2 1
Nagib 1
Širina  15 mm
Mjerna površina Plastika

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Libela PVC T PRO SOLA”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..