Marker vodootporni bijeli instant 1-4mm PICA

SKU: 16239

Marker vodootporni bijeli instant 1-4mm, trajni marker s INSTANT WHITE tintom, pogodan za gotovo sve površine. Vidljiv je odmah te neizbrisiv nakon 20 sekundi.

1,99 (14,99 kn) s PDV-om

Samo 1 komad(a) na zalihi

Oznake:

Opis

Marker vodootporni bijeli instant 1-4mm, trajni marker s INSTANT WHITE tintom, pogodan za gotovo sve površine. Vidljiv je odmah te neizbrisiv nakon 20 sekundi.

Marker je pogodan za sljedeće materijale:

Trajni marker s tintom na bazi vode koji označava većinu površina. Oznake napravljene ovim markerom otporne su na vremenske uvjete i neizbrisive nakon otprilike 20 sekundi.

Vrlo je ekonomičan bez benzena i ksilena, širina oznake od 1-4 mm.

Kataloški broj: 522/52

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Marker vodootporni bijeli instant 1-4mm PICA”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..