Motorna kosilica RM 545 V STIHL

Stihl logo

Motorna kosilica RM 545 V STIHL sa snažnim motorom opremljenim ReadyStart sustavom pokretanja, ugrađen na lako i robusno kućište od čvrstog i elastičnog polimera.

Vario prijenos omogućava postupno ubrzavanje, čime se štedi pogonski sustav kosilice, a i povećava udobnost rada.

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

5.750,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Motorna kosilica RM 545 V STIHL sa snažnim motorom opremljenim ReadyStart sustavom pokretanja, ugrađen na lako i robusno kućište od čvrstog i elastičnog polimera. Vario prijenos omogućava postupno ubrzavanje, čime se štedi pogonski sustav kosilice, a i povećava udobnost rada.

Upravljačka ručka kosilice podesiva je po visini u tri položaja. Sedam stupanjski sustav podešavanja visine košnje omogućava precizno šišanje travnjaka.Izvrstan radni učinak pri košnji travnjaka do 1200 četvornih metara, uz mogućnost dogradnje seta za mljevenje otkosa. Opremljena velikom košarom za travu zapremnine 60 litara.

 

Sklopiva košara za otkos s indikatorom napunjenosti

Sklopiva košara za otkos sačinjena od visokokvalitetnog elastičnog polimera zahvaljujući svojem iznimno jednostavnom sustavu sklapanja lako se otvara i prazni od trave. Struja zraka koja se stvara prilikom košnje vodi otkos u košaru i omogućava potpuno ispunjavanje košare. Zahvaljujući usmjerivačkim lamelama zrak ulazi u košaru prema dnu, pa iz tog razloga prašina uskovitlana tijekom rada ne izlazi kroz odzračna rebra na košari, nego se otkos koristi kao pročistač, kako prašina i nečistoća ne bi dospijevale u prostor oko poslužioca stroja. Pokazivač napunjenosti košare obavještava o trenutku podesnom za pražnjenje otkosa.

 

Centralno podešavanje visine košnje

Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću sustava poluga i opruga koje kompenziraju težinu uređaja. Visina košnje podesiva je u više stupnjeva, a indikator podešene visine vidljiv je na skali na boku uređaja.

 

Motor opremljen sustavom za lako pokretanje (ReadyStart)

Zahvaljujući ReadyStart tehnologiji pogonski uređaj ove kosilice lako je pokrenuti bez obzira radi li se o “hladnom” ili “toplom” startu, i uz minimalni utrošak energije.

 

Vario-prijenos

Vario-prijenos omogućava bezstupanjski prijenos snage motora na pogon kosilice, što ovaj uređaj čini lako i precizno upravljivim s obzirom na stas i brzinu hoda poslužioca, te na gustoću i visinu trave. Brzina uređaja podešava se polugom za prijenos.

 

Kotači

Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače.

 

Preklopna upravljačka ručka

Preklopna upravljačka ručka nudi opciju brzog sklapanja u svrhu transporta ili skladištenja, a opet sklapanje u radni položaj brzo je i jednostavno.

 

Kućište od polimer mase

Kućište od polimer mase odlikuje se visokom izdržlivošću i otpornošću na mehanička oštećenja, temperaturne razlike i UV-zračenje.

 

Upravljačka ručka podesive visine

Upravljačka ručka podesive visine omogućava prilagođavanje uređaja stasu poslužioca. Time se postiže visoka udobnost pri radu, visoki nivo ergonomije uređaja, kao i stabilnost i okretnost pri radu.

 

 

 

Tehničke značajke

Prikladna za travnjake do 1.200 m²
Širina košnje 43 cm
Visina košnje 25-80 mm
Zapremnina košare 60 l
Tip motora Serie 650 EXi OHV
Obujam motora 163 cm³
Snaga motora 2,4 kW / 3,3 PS
Broj okretaja radnog alata 2.800 U/min
Težina uređaja 29 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWAd 95 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA 82 dB(A)
Nesigurnost KpA 2 dB(A)
Faktor Nesigurnosti K 2,4 m/s²
Vrijednost vibracija ahw 4,8 m/s²

 

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorna kosilica RM 545 V STIHL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest