fbpx

Motorna pila 462 C-M STIHL

Stihl logo

Motorna pila STIHL 462 C-M vrlo je lagana, praktična i snažna profesionalna motorna pila čije se doziranje goriva regulira se elektronski i prilagođava se trenutnom radnom okruženju.

NAPOMENA: Ovaj proizvod nije moguće naručiti putem web trgovine. Proizvod možete vidjeti i kupiti u našim poslovnicama i servisima, a za više informacija nas možete telefonski kontaktirati.

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

8.750,00kn s PDV-om

Usporedi

Oznake:

Opis

Motorna pila STIHL 462 C-M jedna je od najlakših pila visokih performansi klase 70 cm³ . Vrlo okretna s izvanrednim ubrzanjem.

Za obaranje i sječu u srednje jakim i jakim  sastojinama. Serijski opremljena funkcijom M-Tronic, HD2  filtar s vrlo dobrim učinkom pročišćavanja.

Neispadajuća matica na poklopcu lančanika olakšava zamjenu lanca,  bezalatni zatvarač spremnika za jednostavno i sigurno  natakanje goriva, štedljivi 2-MIX-Motor.

 

 

HD2-filter

Novorazvijen HD2 pročistač s filtracijskom plohom od polietilena, i do 70% finijih pora od flis i poliamid inačice, što ga čini učinkovitijim u uvjetima rada u finom pijesku. Otporan je na ulje i vlagu, te je time jednostavniji za čišćenje. Lako izmjenjiv bez upotrebe alata.

STIHL 2-Mix-Motor

Nova tehnologija dvotaktnog motora koja štedi do 20% goriva i smanjuje stvaranje ispušnih plinova do 70%.

 

STIHL M-Tronic (M)

STIHL M-Tronic ™ pomoću mikroprocesora digitalno prati i automatski kompenzira promjene u vašim radnim uvjetima, uključujući nadmorsku visinu, temperaturu, kvalitetu goriva, različite oktanske razine i prljavi filter za zrak. Krajnji rezultat je maksimalne performanse u svim uvjetima rada bez bilo kakvog ručnog podešavanja omjera goriva i zraka.

 

 

Tehnički podaci

Preporučena dužina vodilice cm/inch  45cm/18″
Zapremina cm³  72.2
Izlazna snaga kW/KS  4.4/6.0
Težina kg (s praznim rezervoarima, bez vodilice i lanca)  6.0
Odnos mase i snage kg/kW  1.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A)  108
Nivo snage zvuka dB(A)  119
Vrednost vibracije levo/desno m/s²  4.8/3.6
STIHL Oilomatic tip lanca testere  3/8″ RS

 

NAPOMENA: Ovaj proizvod nije moguće naručiti putem web trgovine. Proizvod možete vidjeti i kupiti u našim poslovnicama i servisima, a za više informacija nas možete telefonski kontaktirati.

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorna pila 462 C-M STIHL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest