Peć Nadia MILANO ustvari je umetak za kamin već odjeven u retro-stil pločice koji se savršeno uklapa u stiliziranu unutrašnjost.

Kućište od pločica povećava vrijeme prijenosa topline, što je dodatni izvor topline nakon što je vatra u peći pri kraju.

19.642,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Peć Nadia MILANO ustvari je umetak za kamin već odjeven u retro-stil pločice koji se savršeno uklapa u stiliziranu unutrašnjost. Istovremeno, zahvaljujući jednostavnoj geometrijskoj strukturi, ona će se također naći u modernim prostorima. Svojim jedinstvenim dizajnom, sjajne pločice velikog formata odnose se na staru modu. Kućište od pločica povećava vrijeme prijenosa topline, što je dodatni izvor topline nakon što je vatra u peći pri kraju.

 

Maksimalna uporaba energije

Unutrašnjost peći – kaminski umetak obložen je Acumotteom koji se savršeno uklapa u peć, dajući joj moderan izgled. Potpuno izgaranje do prašine zbog dva deflektora koji produžuju ispusni put. Ovaj proces povećava učinkovitost spaljivanja i jamči bolju potrošnju energije. Također smanjuje emisiju štetnih tvari u atmosferu. Dodatno je na izlazu ispušne cijevi ugrađena membrana koja funkcionira slično deflektoru, što dodatno povećava učinke uređaja.

Primarni zrak se dovodi do ložišta zahvaljujući ugrađenom ulazu za vanjski zrak od 125 mm. Umetak ima pokrovnu ploču na stražnjem zidu i rupu u bazi. Zahvaljujući tome korisnik može odabrati kako spojiti vanjske dijelove uređaja. Podešavanje zraka se vrši s prigušivačem koji se može podešavati jednim regulatorom koji se nalazi ispod vrata. Ovo rješenje sprječava nepravilno korištenje. Cijeli mehanizam funkcionira tiho i bez iznimke.

U ovom umetku nalazi se sustav trostrukog zraka komore za izgaranje. Pod rešetkom se dovodi primarni zrak koji omogućuje postavljanje vatre. Sekundarni zrak – koji osigurava ekonomsko i ekološko sagorijevanje, dobiva se rupama na stražnjem zidu.

Osim toga, ovaj umetak je opremljen sustavom za čišćenje stakla (zračna zavjesa), tako da se zrak izravno dovodi do stakla kroz sustav kanala koji se nalaze na stranama kamina. Na taj se način dovodi kisik u gornji dio komore za izgaranje, događa se naknadno izgaranje plinova nastalih sagorijevanjem drva. Istovremeno smanjuje štetne emisije CO u atmosferu.

 

Sigurnost na najvišoj razini i ekološko izgaranje

Tijelo i prednji dio peći otporni su na visoke temperature upotrebom visokokvalitetnog čelika. Oni također osiguravaju stabilnost cijele strukture. Nadia je opremljena keramikom otpornom na toplinu koja izdržava temperature do 800 ° C.

Jedinica zadovoljava zahtjeve standarda za ekološki dizajn i ograničenja standarda BImSchV 2, koja određuje maksimalnu emisiju CO.

 

Udobna upotreba 

Umetak bez rešetke – spaljivanje na pepeo, što znači da gorivo izgori do finog pepela, koji ostaje u minimalnoj količini. Na taj način se maksimalno povećava toplina stvorena iz drva.

Može se koristiti u različitim uvjetima ugradnje, zahvaljujući podesivim nogama i podesivim dimnim ispustima od 360°.

Ostakljenje umetka ostaje čisto zahvaljujući sustavu zračne zavjese za čišćenje stakla. Zračna zavjesa razdvaja staklo od komore – dakle, ne postaje prljavo.

Svi modeli peći tvrtke Kratki imaju jamstvo na 5 godina, pa tako i model Nadia.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model Nadia KAFEL/MILANO
Nazivna snaga (kW): 7
Raspon snage grijanja (kW): 3,0 – 9,0
Odvod dima (fi u mm): 200
Toplinska učinkovitost (%): 80
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,10%
Temperatura dimnih plinova (°C): 245
Težina (kg): 274
Max duljina cjepanica (cm): 30
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nadia MILANO”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest