Oscilirajući raspršivač Aqua M GARDENA (18702-20)

Zaljevač je dizajniran za površine od 110 do 250 m². Vrlo jednostavan za uporabu i spreman je da krene s radom u trenu.

Mogućnost podešavanja udaljenosti zalijevanja između 8 i 18 metara, dok širina mlaza uvijek ostaje max. 14 metara.

224,27kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Uz oscilirajući raspršivač Aqua M GARDENA (18702-20) više nikada nećete morati ovisiti o kiši kako bi zalijevali svoj travnjak. Na vama je da odlučite kada ćete zalijevati svoj vrt. Štoviše, bit ćete sigurni da će prilikom svakog zalijevanja, to biti učinjeno pouzdano i – prije svega – ravnomjerno, bez stvaranja lokvica. Uživajte u svakom centimetru ljeta.
Zaljevač je dizajniran za površine od 110 do 250 m². Vrlo jednostavan za uporabu i spreman je da krene s radom u trenu. Nakon spajanja na crijevo, klizač vam daje mogućnost podešavanja udaljenosti zalijevanja između 8 i 18 metara. Širina mlaza uvijek ostaje max. 14 metara, iako imate i dodatnu mogućnost zalijevanja samo jedne strane travnjaka. Upotreba metala u zaljevaču osigurava održavanje niske težine, ali i da zaljevač uvijek čvrsto stoji se na zemlji.
Prskalica GARDENA Aqua M proizvedena u Njemačkoj izrađena je od vrhunskih materijala, što se posebno očituje iz dva značajna detalja: prskalica je zaštićena od UV zračenja, a mraz uopće utječe na nju. Uz to, ima 5-godišnje jamstvo proizvođača. Metalni filter nalazi se na priključku vode tako da čestice prljavštine ne mogu ući u prskalicu. Filter iskače okretanjem spoja, nakon čega se može ukloniti i lagano isprati pod vodom. Na drugom kraju se u u navojnoj kapici nalazi se sitna igla pomoću koje možete očistiti mlaznice kad se začepe naslagama vapna.

 

Uvijek lijepo i ujednačeno

Mlaznice oscilirajućeg zaljevača Aqua M kontinuirano osiguravaju ravnomjerno i vrlo precizno navodnjavanje travnjaka na površinama od 110 do 250 m². Ravnomjerno zalijevanje također sprječava stvaranje lokvica.

 

Ne može biti jednostavnije

Za ručno namještanje oscilirajućeg raspršivača i spajanje crijeva potrebno je samo nekoliko koraka. Pomoću klizača postavite raspon (8–18 metara) kao i tip navodnjavanja. Omogućuje vam zalijevanje samo jedne strane (lijeva ili desna), umjesto da zalijevate obje istovremeno. Širina raspršivanja uvijek ostaje max. 14 metara.

 

Kiša ili sunce

Bez obzira na visoke ili niske vanjske temperature, trajni materijal od kojeg je izrađen, štiti oscilirajući zaljevač Aqua M od mraza i UV zračenja.

 

Besprijekorno čisto

Priključak za vodu zaljevača Aqua M ima metalni filter otporan na hrđu koji sprječava ulazak čestica nečistoće u oscilirajući zaljevač. Filter se može ukloniti kako bi ga lako očistili pod slavinom. Za uklanjanje naslaga kamenca iz mlaznica upotrijebite igle smještene u vijčanoj kapici prskalice.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   18702-20
Pokrivena površina   110-250 m²
Širina raspršivanja   maks. 14 m
Namještanje dometa   8m –  max. 18m
Uklonjivi filtar za prljavštinu   Nehrđajući čelik

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Oscilirajući raspršivač Aqua M GARDENA (18702-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest