Oscilirajući raspršivač AquaZoom compact GARDENA (18708-20)

Zbog kompaktnog oblika idealan je za cvijetne i zelene gredice. Mlaznice od mekane plastike omogućavaju jednostavno odstranjivanje vodenog kamenca.

Plastični filter za prljavštinu se jednostavno vadi i čisti.

244,70kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Uz raspršivač AquaZoom compact tvrtke GARDENA, nećete uštedjeti samo naporan posao zalijevanja biljaka i cvjetnih gredica, uštedjet ćete i puno vremena. Najvažnije je da ujednačeno navodnjavanje koje nudi oscilirajuća prskalica osigurava da vaše biljke i povrće sjajno napreduju. Precizne mlaznice također sprječavaju stvaranje lokvica. Uživajte u svakom centimetru ljeta.
Raspršivač je opremljen okruglim postoljem koja mu omogućava da ostane konstantno stabilan na zemlji. To ga čini posebno prikladnim za postavljanje usred vrtnih gredica kako bi se zalijevale biljke oko njega. AquaZoom compact pokriva veliko područje od 9 do 216 m². Postavke klizača omogućuju vam fleksibilno određivanje dometa (3-18 metara) i širine prskanja (3-12 metara). Upotreba visokokvalitetnih materijala znači da se možete veseliti petogodišnjem jamstvu proizvođača i oznaci Made in Germany, kao i uvjerenju da nikakav mraz i UV zračenje ne mogu oštetiti vašu GARDENA prskalicu.
Održavanje je jednako jednostavno kao i rukovanje prskalicom. Mlaznice su izrađene od meke plastike, što čišćenje čini mnogo lakšim. Ako se na njih primi kamenac, možete ga jednostavno uklonititi tako što ćete prstom prijeći preko mlaznica. Pored toga, u priključak vode uključen je filter za skupljanje čestica prljavštine. Možete ga lako ukloniti i isprati tekućom vodom.

 

Uvijek lijepo i ujednačeno

Mlaznice AquaZoom compat oscilirajućeg zaljevača kontinuirano osiguravaju ravnomjerno i precizno zalijevanje gredica s cvijećem i povrćem na površinama od 9 do 216 m². Ravnomjerno zalijevanje također sprječava stvaranje lokvica.

 

Ne može biti jednostavnije

Za ručno namještanje oscilirajućeg raspršivača i spajanje crijeva potrebno je samo nekoliko koraka. Konfiguracijski kotačići omogućavaju vam određivanje raspona (3–18 metara) i širine prskanja, koja se može namjestiti u rasponu između 3 i 12 metara. Konfiguracijski kotačići također omogućavaju ograničavanje oscilirajućeg gibanja na jednu stranu. Regulacija protoka vode nudi mogućnosti i za fino podešavanje.

 

Kiša ili sunce

Bez obzira na visoke ili niske vanjske temperature, trajni materijal od kojeg je izrađen, štiti oscilirajući zaljevač AquaZoom compact od mraza i UV zračenja.

 

Besprijekorno čisto

Priključak za vodu zaljevača AquaZoom compact ima filter koji sprječava da čestice prljavštine uđu u oscilirajući zaljevač. Filter se može ukloniti kako bi ga lako očistili pod slavinom. Budući da su mlaznice za raspršivanje izrađene od meke plastike, bilo kakve naslage kamenca mogu se lako ukloniti brisanjem prstom.

 

Uvijek stabilan

Okrugla baza AquaZoom compact zaljevača omogućava mu da uvijek ostane stabilan na zemlji.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla  18708-20
Pokrivena površina   9m² – max. 216m²
Širina raspršivanja   3m   max. 12m
Uklonjivi filtar za prljavštinu  Plastika

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Oscilirajući raspršivač AquaZoom compact GARDENA (18708-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest