Peć za kotlovinu fi 60

Sebastijan Limarija

Peć za kotlovinu fi 60 sastoji se od ložišta sa ugrađenim vratašcima i spremnikom za pepeo, nogica, rostfrei tanjura promjera cca 60cm te dimnjaka.

Peć za kotlovinu Sebastijan limarije idealna je za obiteljska okupljanja i one koji vole pripremati hranu na otvorenom. Peć za kotlovina izuzetno je lagana te se  lako prenosi.

395,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake:

Opis

Peć za kotlovinu fi 60 je proizvod tvrtke Limarija Sebastijan koja je osnovana 1976. godine kao mala obtrnička radionica, dok je danas vodeći proizvođač limarije na području Republike Hrvatske.

Odlična pratnja roštilja ili peke može biti i kotlovina. Peć za kotlovinu Limarije Sebastijan idealna je za obiteljska okupljanja i druženja sa obiteljima.

Informacije o proizvodu:

  • tanjur od nehrđajučeg čelika Ø56,6 cm
  • ložište izrađeno od crnog lima Ø39 cm
  • ložište ima ugrađena vratašca i spremnik za pepeo
  • nogice su odvojive
  • dimnjak je dvodjelni i odvojiv

 

Tehničke karakteristike:

 

Neto masa 6,6 kg
Zemlja podrijetla Hrvatska
Materijal Inox

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Peć za kotlovinu fi 60”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest