Plastične prilagodljive grablje combisystem GARDENA (3099-20)

Plastične prilagodljive grablje combisystem GARDENA (3099-20) savršene su za grabljanje lišća, ostataka trave i ostalog vrtnog otpada – grubog i finog.

Udaljenost između opružnih zubaca od visokokvalitetne plastike može se namjestiti u 6 stupnjeva što omogućuje radnu širinu od 35 do 52 cm.

151,67kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Plastične prilagodljive grablje combisystem GARDENA (3099-20) savršene su za grabljanje lišća, ostataka trave i ostalog vrtnog otpada – grubog i finog.

Razmak između fleksibilnih zubaca od visokokvalitetne plastike može se jednostavno prilagoditi u 6 stupnjeva. Radna širina od 35 do 52 cm omogućuje grabljanje grubih i finih materijala. Prilagodljive grablje prikladne su za sve GARDENA combisystem ručke. Tvrtka GARDENA ovisno o visini korisnika preporučuje ručku duljine 130 cm.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

Spajanje bez klimanja

Proizvod iz linije combisystem jednostavno se spoji na ručku i čvrsto pričvrsti vijcima. Pouzdana tehnologija jamči pouzdan rad bez klimanja.

 

Odgovara svim ručkama

Alati GARDENA combisystem odgovaraju svim ručkama GARDENA combisystem. Vi odlučujete o tome hoće li ručka biti od drva ili aluminija, ili pak posebno dizajnirana za vaša leđa.

 

Prilagodljivo

Za fino ili grubo grabljanje udaljenost između opružnih čeličnih zubaca može se prilagoditi u 6 stupnjeva. Zbog toga je moguća radna širina od 35 do 52 cm.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3099-20
Radna širina   35-52 cm
Preporučena duljina ručke  130 cm
Materijal  visokokvalitetna plastika
Područje primjene  grabljanje lišća, ostataka pokošene trave i ostalog vrtnog otpada (grubog i finog)

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plastične prilagodljive grablje combisystem GARDENA (3099-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest