Plastični klinovi 8,5

Izrađeni od čvrste plastike, jednostavno se zabiju u zemlju a zahvaljujući dizajnu, vrlo se lagano mogu izvaditi.

Dolaze u pakiranju od 100 komada.

10,75 (81,00 kn) s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Oznake: ,

Opis

AUTO-MOW plastični klinovi 8,5cm prvenstveno su namjenjeni za pričvršćivanje i postavljanje graničnih kabela. Iako su kraći, moguće ih je koristiti i za cerade kao i šatore. Crne su boje sa kukom za pričvršćivanje kabla, odnosno elastičnih uzica ili užadi.

Izrađen od čvrste plastike, plastični klin jednostavno se zabija u zemlju a zahvaljujući dizajnu, vrlo se lagano može i izvaditi.

Dolaze u pakiranju od 100 komada.

 

Tehnički podaci

 

Kataloški brojevi:  40690123
Materijal:  plastika
Boja:  crna
 Dužina (cm):  8,5
 Količina (po pakiranju):  100

Ovdje možete preuzeti cijeli katalog s Auto-Mow proizvodima.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plastični klinovi 8,5”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..