-7,00kn

Plastični kolci za vrt

Verdelook logo

Plastični kolac za vrt jednostavno se postavlja i neizbježan je dio skoro svakog vrta i povrtnjaka.

Dostupno u više dimenzija. Prikladno za unutarnje i vanjske biljke, rasadnike i povrtnjake.

Od 17,09kn16,35kn

Obriši

Oznake:

Opis

Plastični kolci za vrt jednostavno se postavljaju i neizbježan su dio svakog vrta i povrtnjaka.

Štapovi za vrt podrška su mladim biljkama kako bi mogle izrasti snažnije i zdrave. Kolac omogućuje potporu puzavicama i mladim sadnicama.

Štapovi za kolčenje vrta od pojačane plastike šuplji su no poprilično čvrsti i dovoljno jaki za usmjeravanje rasta bilo koje biljke.

Dostupno u više dimenzija. Prikladno za unutarnje i vanjske biljke, rasadnike i povrtnjake.

Tehnički podaci

Kataloški brojevi:   651 | 651/1 | 651/2 | 651/3
Dimenzije – visina (cm):   150 | 180 | 210 | 230
Promjer (∅mm):   27
Boja:  prirodno smeđa
Namjena:  kolčenje vrta

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plastični kolci za vrt”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..