-127,84 (963,21 kn)

Plinski grijač UMBRELLA bijeli

UMBRELLA bijeli je moderni plinski grijač koji će produžiti vaše ljetno vrijeme i druženja na terasama.

Zbog njegove prisutnosti, predivni trenuci u vrtu ili na terasi u društvu obitelji i prijatelja ne moraju završiti dolaskom hladnijih večeri.

LPG/G30 – ukapljeni naftni plin/ butan

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 852,26 (6.421,35 kn) s PDV-om
Snižena cijena: 724,42 (5.458,14 kn) s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Oznake:

Opis

Plinski grijač UMBRELLA bijeli je moderni grijač koji će produžiti vaše ljetno vrijeme. Zbog njegove prisutnosti, predivni trenuci u vrtu ili na terasi u društvu obitelji i prijatelja ne moraju završiti dolaskom hladnijih večeri.

Proizvod koji garantira ugodnu temperaturu uz jedinstveni dizajn, a zahvaljujući impresivnom plamenu koji osvjetljava okolinu stvorit će jedinstvenu atmosferu. Toplina, raspoloženje, udobnost i sigurnost ključne su značajke UMBRELLA plinskog grijača.

 

Moderan dizajn

UMBRELLA grijač bijeli jedinstven je ukras na vašoj kućnoj terasi ili u vrtu. Može se uspješno koristiti u ugostiteljskoj industriji kao dodatak blagovaonici i rekreacijskom prostoru.

Elegantan dizajn grijača je stiliziran i predstavlja zanimljiv ukras koji privlači pažnju. Atraktivan izgled i ugodna toplina učinit će vrtove i terase vašeg doma ili u restoranima uvijek prepunim gostima kako proljetnih, ljetnih pa i jesenskih večeri.

 

Jednostavna upotreba

Uključivanje grijača zahtijeva nekoliko sekundi. Izuzetno je ugodan, brz i intuitivan.

Uređaj može stalno raditi punom snagom čak i do 17 sati. Pokreće ga cilindar od 11 kg. Pogodan je i za propan-butan i za čisti propan. Preporučujemo upotrebu čistih cilindara s propanom.

UMBRELLA grijač ne emitira nikakve zvukove ni mirise. Njegov rad također ne utječe na cirkulaciju zraka, što je posebno važno za korisnike alergičnih osoba.

 

 

Sigurnost na najvišoj razini

UMBRELLA grijač napaja se tekućim plinom iz cilindra skrivenog u kućištu uređaja. Plamenovi su zatvoreni u posebnoj komori koja štiti korisnika od izravnog kontakta s vatrom.

Dizajn i struktura grijača jamči zaštitu vatre koja gori od vjetra. UMBRELLA grijač opremljen je posebnim ventilom protiv prevrtanja, koji u slučaju pada uređaja automatski prekida dovod plina u regulator, istodobno gašenje plamena.

Grijač je opremljen potpuno sigurnim, ručnim sustavom za kontrolu plina koji štiti od nekontroliranog istjecanja goriva. Dodatno, uređaji su opremljeni senzorom sa termoelementom koji, ako se plamen upravljačkog plamenika gasi, isključuje dovod plina u plamenik.

 

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

 Model:  UMBRELLA/B/G30/37MBAR/S
 Nazivna snaga (kW):  12,0
 Raspon snage grijanja (kW):  3,9 – 12,0
 Vrsta goriva:  LPG plin
 Dimenzije (d x š x v):   50,1 x 50,1 x 216,3
Težina (kg):  48
Materijal:  staklo, čelik

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plinski grijač UMBRELLA bijeli”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..