Postolje za kamin BS/M/B

Noge za modele tipa BS, Mila, Mila PW, Basia, Aquario mogu osigurati stabilnu i besprijekornu instalaciju kaminskog umetka, podešavanje visine.

75,32 (567,50 kn) s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Oznake:

Opis

Postolje za kamin BS/M/B (noge) za BS, Mila, Mila PW, Basia, Aquario, Blanka koje mogu osigurati stabilnu i besprijekornu instalaciju kaminskog umetka, podešavanje visine.

Kamini na kruta goriva mogu se uz pomoć baza (noga) stabilno i besprijekorno postaviti , a ovaj model je predviđen za slijedeće vrste kaminskih umetaka:

  1. Maja, Zuzia, Oliwia, Amelia tipa BS (staklo bez pergrade) ložišta za tradicionalne i kamine za centralno;

2.  ložišta za tradicionalne kamine Mila, Basia;

  1. ložišta za kamine za centralno grijanje Aquario, Mila.

Podesivo do 5 cm, možete sigurno postaviti kamin, čak i na površini uz znatnu neravninu.

Komplet uključuje:

  • nogu kpl. (4 komada)
  • M10 vijak (4 komada)
  • matica M10 (4 komada)
  • jastučić (4 komada).

 

Napomena: Pločica za podešavanje visine nije uključena u set, ona se mora odvojiti od kamina.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model  BS/M/B (PODSTAWA/BS/M/B)
Težina  7kg
Namjena  postolje (noge) za kamine

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Postolje za kamin BS/M/B”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..