Prenosiva utičnica Kocka Commel

SKU: 007233Commel logo
(1 recenzija korisnika)

Prenosiva utičnica Kocka Commel zgodnog je kockastog dizajna, blago plave boje.

Maksimalno iskorišava raspoloživi prostor postavljanjem utičnica na razdjelnik, na zamišljen način kako bi se spriječio problem nedostatka slobodnih utičnica.

NAPOMENA: Prije kupovine, molimo provjerite dostupnost pojedinih verzija artikla.

133,90kn (~17,77 €) s PDV-om

Na zalihi

Oznake:

Opis

Prenosiva utičnica Kocka Commel zgodnog je kockastog dizajna, blago plave boje. Praktične je funcionalnosti u kući ili uredskom prostoru.

Prikladno povečava broj dostupnih električnih utičnica, kao i USB punjača.  Dužina kabela je 1,4 metra, te ima nosač uz čiju se pomoć može jednostavno montirati na zid ili na stol.

Maksimalno iskorišava raspoloživi prostor postavljanjem utičnica na razdjelnik, na zamišljen način kako bi se spriječio problem nedostatka slobodnih utičnica.

  • 4 šuko utičnice + 2 USB punjača
  • svjetlosni indikator napona
  • nosač za montažu na zid ili stol

 

 

Tehničke značajke:

Kataloški broj   234-161
Boja   plava-bijela
Max. opterećenje   16A / 3500W
Nazivni napon   250 V~
Broj utičnica   4
USB   5V DC 2,1A
Dužina kabla (m)   1,4

 

 

VAŽNA NAOPMENA KORISNICIMA:  Vrlo je čest slučaj da se na policama mogu pronaći proizvodi ovog tipa koji ne zadovoljavaju normu IEC 60884-2-7. Najčešći nedostatak tih proizvoda je neadekvatan presjek kabela, odnosno kabel je pretanak. Iako Vam se može činiti da je sve u redu s takvim proizvodom, prenosive utičnice koje imaju kabel dulji od 2 metra i deklarirano opterećenje 16A (oznaka na utikaču i utičnicama), ne smiju imati presjek kabela manji od 3G1,5mm². Kod proizvoda koji ne zadovoljavaju taj osnovno zahtjev – velika je mogućnost zapaljenja, odnosno požara!

Review (1)

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  1. Nikola

    Vrlo prakticno i brzo su dostavili.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..