Pumpa za prljavu vodu Comfort 8500 aquasensor GARDENA (1797-20)

Pumpa za prljavu vodu Comfort 8500 aquasensor služi za odvodnjavanje, pretakanje i ispumpavanje, osobito za prljavu vodu.

Robusna s osovinom od plemenitog čelika, tih i brzi rad.

1.516,89kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Pumpa za prljavu vodu Comfort 8500 aquasensor GARDENA pravo je rješenje za brzo i snažno crpljenje vode – pogotovo kad je u pitanju jako prljava voda.

S integriranom funkcijom aquasensor pumpa se automatski uključuje već kod vodostaja od 65 mm i brzo je ispumpa. Na taj način je spriječeno nastajanje veće štete. Visine uključenja i isključenja moguće je namjesiti međusobno neovisno.

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu Comfort pumpa za prljavu vodu 8500 aquasensor je izrazito prikladna za uske prostore. Pumpa može crpiti vodu s česticama prljavštine promjera do 30 mm. Robusno kućište od plastike ojačane staklenim vlaknima, izdržljivi rotor pumpe i tihi motor s kondenzatorom i prekidačem pregrijavanja koji nije potrebno održavati jamče dugotrajnost.

Zahvaljujući 10-metarskom kabelu za spajanje koji omogućuje univerzalnu upotrebu praktične i robusne pumpe – čak i na velikim dubinama. Zahvaljujući univerzalnom priključku s pumpom se mogu spojiti crijeva od 13 mm (1/2″), 16 mm (5/8″), 19 mm (3/4″), 25 mm (1″) and 38 mm (1 1/2″).

 

Robusno i snažno korištenje

Pumpa za prljavu vodu višenamjenska je i pročišćuje ili ispušta prljavu vodu s česticama prljavštine promjera do 30 mm.

 

Automatski rad

Pomoću funkcije GARDENA aquasensor pumpa se automatski uključuje čim razina vode dosegne 65 mm. Ponovno automatsko isključivanje pumpe može se također fleksibilno postaviti – pomoću dva neovisna senzora.

 

Ručno upravljanje

Zahvaljujuću pojedinačno podesivim cut-in i cut-out senzorima, moguće je ručno upravljanje.

 

Pojedinačno spajanje

Zahvaljujući univerzalnom priključku moguće je spajati crijeva u rasponu od 13 mm (1/2″) do 38 mm (1 1/2″).

 

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1797-20
Nominalna snaga   380 W
Najveća potisna količina   8300 l/h
Najveća potisna visina / tlak    6m / 0,6 bar
Najveća dubina urona    7 m
Primjena  za odvodnjavanje, pretakanje i ispumpavanje

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pumpa za prljavu vodu Comfort 8500 aquasensor GARDENA (1797-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest