Rešetkasta ograda za vrt od bambusa

Verdelook logo

Rešetkasta ograda za vrt od bambusa je proširiva rešetka idealna za uređenje zidova, balkona ili terasa a funkcija joj je olakšavanje rasta biljaka.

Rešetkasta ograda izrađena je od bambusa koji je međusobno spojen i povezan s metalnim zakovicama.

Od 48,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Ova proširiva rešetkasta ograda za vrt od bambusa može se koristiti na otvorenom a ima širok raspon funkcija, kao npr. rešetka na kojoj rastu biljke penjačice, držanje kućnih ljubimica na otvorenom, ili jednostavno kao sloj privatnosti na koji se mogu prikvačiti ili privezati vrtne ograde i umjetne ograde.

Rešetkasta ograda za vrt od bambusa dolazi u različitim dimenzijama koje su navedene ispod u tablici sa specifikacijama. Rešetkasta ograda izrađena je od bambusove trske, ova visokokvalitetna ograda je savršena za biljke penjačice.

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:  483 | 483/3 |483/4 |483/1 |483/2
Material:  Trska
Boja:  prirodna boja bambusa
 Dimenzije (V x D)(cm):  60×240 cm | 90×180 cm | 90×240 cm | 150x180cm

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rešetkasta ograda za vrt od bambusa”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest