Robotska kosilica Automower 305 Husqvarna

Husqvarna logo

Uštedite vrijeme a brigu o travnjaku prepustite profesionalcu – robotskoj kosilici Husqvarna Automower 305.

Pouzdanost, odlični rezultati košnje, niska razina buke, jedinstven rezni sistem.

1.399,00 (10.540,77 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake: ,

Opis

Husqvarna Automower 305 odlikuje se kompaktnim dizajnom i idealna je za manje, složene travnjake površine do 600 m². Bez poteškoća savladava padinama s nagibima od 40%. Platforma na sva četiri kotača, zajedno s mogućnošću prolaska uskim prolazima, omogućuje učinkovit rad, a funkcija trostrukog pretraživanja omogućava najbrži put do stanice za punjenje.

Opremljena klimatskim timerom, zaštitom od smrzavanja i Automower® Connect@ Home aplikacijom. Jednostavno se čisti i može se ispirati crijevom.

 

Automower® Connect@HOME

Bluetooth®, Automower® Connect @ HOME, omogućuju potpunu kontrolu nad kosilicom izravno preko vašeg pametnog telefona. Možete jednostavno poslati naredbe za početak košnje, kraj košnje, slanje na punjenje, uz ostale provjere stanja i prilagodbe. Bluetooth® komunikacija ima doseg do 10 metara. Standard za sve serije 300-400.

Zaštita od mraza

Automatski prekida raspored košnje u uvjetima kada je mraz na travnjaku, što pomaže u zaštiti travnjaka.

Otporan na vremenske uvjete

Automower® može biti na terenu u svako doba dana i dizajniran je da pravilno bez potrebe za stalnim nadzorom bez obzira na vremenske uvjete.. Automower® je građen i da izdrži teške klimatske uvjete bez ikakvih problema.

Automatsko upravljanje prolazom – PATENTIRANO

Husqvarna Automower® automatski osjeti uske prolaze i pronalazi svoj put čak i kroz najmanje prolaze. Promijenit će svoju rutu kroz prolaz kako bi izbjegao stvaranje neuglednih tragova.

Ovladava kosinama nagiba do 40%

Kotači s velikim ripnama pružaju odlučnu trakciju čak i ako je površina skliska. Robotska kosilica savladava nagibe i do 40 %.

Košnja lokacija koje su izvan dohvata stanice za punjenje x3

Ujednačeni rezultati košnje zahvaljujući mogućnosti pokretanja košnje na tri različite lokacije koje su povezane patentiranom žicom za navođenje, ali izvan dohvata stanice za punjenje. Automower je potrebno fizički odnijeti na drugu lokaciju i vratiti na stanicu za punjenje.

Više fleksibilnosti postavljanja stanice za punjenje

Više fleksibilnosti postavljanja stanice za punjenje čime se olakšava instalacija i osigurava pouzdanije spajanje

Kontrola neravnoteže

Za tihi rad bez poteškoća automatski detektira neravnotežu u sustavu rezanja. Neravnoteža može biti uzrokovana nedostatkom oštrice, dvostruko montiranim ili oštećenim oštricama.

 

 

 

 

Tehnički podaci

 

Proizvođač Husqvarna
Jamstvo 2 godine
Maksimalna radna površina  600m²  +/-20%
Sistem za punjenje  automatski
Sistem košnje  3 pivotirajuće rezne oštrice
Dodatni noževi  3
Maksimalni nagib na radnoj površini  40%
Jačina zvuka  58 dB(A)
Težina
 9,4 kg

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Robotska kosilica Automower 305 Husqvarna”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..