Robotska kosilica Automower 450X Husqvarna

Husqvarna logo

Robotska kosilica Automower 450X Husqvarna, iznimno je učinkovita robotska kosilica za kompleksnije travnjake veće veličine s uskim prolazima, preprekama, neravnog terena te nagibom do 45%. Idealna robotska kosilica za travnjake do 5000m² . Kontrola aplikacijom: Automower® Connect.

 

4.899,00 (36.911,52 kn) s PDV-om

Oznake: ,

Opis

Husqvarna Automower® 450X Najveći i najopremljeniji model vodećeg svjetskog proizvođača robotskih kosilica. Pametna rješenja za savladavanje velikih i kompleksnih travnjaka s uskim prolazima, preprekama, neravnih terena i nagibima do 45%. S GPS navigacijom i Automower® Connect aplikacijom vaš će travnjak biti uvijek zelen i savršeno pokošen.*Napomena – bez instalacijskog paketa*

  • Ujednačeni rezultati košnje zahvaljujući mogućnosti pokretanja košnje na čak 5 različitih lokacija koje su povezane patentiranom žicom za navođenje, ali izvan dohvata stanice za punjenje. Automower je potrebno fizički odnijeti na drugu lokaciju i vratiti na stanicu za punjenje.
  • Za tihi rad bez poteškoća automatski detektira neravnotežu u sustavu rezanja. Neravnoteža može biti uzrokovana nedostatkom oštrice, dvostruko montiranim ili oštećenim oštricama.
  • Automatska funkcija košnje radi ravnomjerne visine trave. Rezni senzori diskova detektiraju hoće li kosilica ući u zonu s višom i gušćom travom te po potrebi prebacuje na spiralni sustav košnje.
  • Olakšano je dijeljenje jedne robotske kosilice na više lokacija. S osobnim imenima na svakom profilu i instalaciji, lako je prebacivati između različitih postavki
  • Ako je vaš travnjak podijeljen na odvojena područja, možete postaviti sekundarno područje unutar svoje instalacije. Kako biste postavili sekundarno područje, trebate postaviti graničnu žicu kako biste stvorili otok oko sekundarnog područja. Nakon postavljanja morat ćete ručno pomicati kosilicu između ova dva područja i kosilica će kositi za odabrano vremensko razdoblje ili dok se baterija ne isprazni.
  • Husqvarna Automower® X-Line naš je asortiman s najnovijim značajkama, dizajniran za one koji žele vrhunsku robotsku kosilicu. Opremljen paketom značajki X-Line, uključujući Automower® Connect s GPS praćenjem krađe, GPS potpomognutom navigacijom, LED prednjim svjetlima, prednjim gumenim branikom i X-Line dizajnom karoserije.
  • Odabirom ovog proizvoda možete biti sigurni da proizvodi niže emisije ugljika tijekom aktivne uporabe u usporedbi s tradicionalnim benzinskim proizvodom. Ovaj proizvod na baterije ne emitira nikakav CO₂ tijekom upotrebe, a istovremeno pruža snagu i kvalitetu koju očekujete od Husqvarna proizvoda. Međutim, važno je napomenuti da se emisije CO₂ stvaraju tijekom drugih faza životnog ciklusa proizvoda, kao što su proizvodnja, punjenje i odlaganje na kraju životnog vijeka.

Automower® Connect

Uživajte u pogodnostima potpune kontrole sa svog pametnog telefona uz aplikaciju Husqvarna Automower® Connect. Od ruba do ruba možete upravljati i nadzirati svoju robotsku kosilicu Husqvarna – oslobađajući vas od zadatka košnje vašeg travnjaka uz pouzdanost da uvijek postignete vrhunski rez. Učinite svoju njegu travnjaka što bezbrižnijom uz Automower® Connect. Dostupna je mobilna, Wi-Fi i Bluetooth veza, ovisno o modelu. *Bluetooth® povezivanje nudi domet do 30 metara. Wi-Fi povezivost pruža pokrivenost s bilo kojeg mjesta u svijetu dok je kosilica povezana na Wi-Fi. Mobilna komunikacija pruža pokrivenost s bilo kojeg mjesta u svijetu i uključuje 10-godišnji ugovor o mobilnim podacima*. *Uključeni Automower® Connect 10-godišnji ugovor vrijedi samo ako treća strana osigura dovoljnu mobilnu pokrivenost u tom području

GPS-navigacija

Ugrađeni GPS sistem stvara kartu travnjaka uključujući postavljene granične žice i vodilice. Husqvarna Automower® će tada registrirati koji su dijelovi travnjaka pokriveni te će prema tome prilagoditi svoje načine kretanja i same košnje. Ova značajka osigurava optimalnu prekrivenost travnjaka i odlične rezultate košnje.

Prepoznavanje prepreka

Ugrađeni senzori pomažu robotskoj kosilici da izbjegne teže udarce u objekte na travnjaku. Kosilica će tada smanjiti brzinu kako bi uklonila opasnost od oštećenja.

Nenadmašna povezanost

Sve robotske kosilice opremljene Automower® Connectom kompatibilne su s Amazon Alexa i Google Home uređajima. To znači da sve što trebate učiniti jest da svom pametnom zvučniku date glasovnu naredbu, a Husqvarna Automower® će prijeći na zadatak. Možete izvršiti najuobičajenije naredbe kao što su pokretanje, zaustavljanje, parkiranje i ažuriranje statusa iz kosilice jednostavnim upitom svom glasovnom asistentu.

Pametna povezivanja s IFTTT

Još bolje integrirajte Automower® u svoj pametni dom koristeći ga u IFTTT programima. Povežite se s jednom od naših pametnih veza u aplikaciji Automower® Connect ili čak stvorite vlastitu rutinu s IFTTT-om. Možda želite da vaša kosilica bude parkirana kada vaša djeca dođu iz škole ili kada vremenska prognoza pokazuje jaku kišu? Ili ga savršeno uskladiti s vremenom? IFTTT (“Ako ovo, onda ono”) je besplatan i jednostavan za korištenje.

GPS zaštita od krađe

Proizvodi opremljeni GPS praćenjem odmah počinju pratiti GPS položaj kosilice i šalju obavijesti na vaš uređaj putem aplikacije Automower Connect®. Smanjivanje rizika od krađe i obavještavanje gdje je vaša kosilica u svakom trenutku.

Električno podešavanje visine košnje

Visina košnje regulira se električno, a ta opcija lako je dostupna u glavnom meniju.

Klimatski timer

Prilagođava vrijeme košnje rastu trave, što znači da Husqvarna Automower® češće kosi u kada trava brže raste. Za vrijeme suhog i sunčanog vremena ili u kasnu jesen kosilica će rjeđe kositi. Time se smanjuje upotreba kosilice i čuva travnjak.

Automatski prijelaz preko uskih dijelova

Husqvarna Automower® automatski detektira uske prolaze i pronalazi izlaz iz najtežih situacija.

GeoFence

Određivanjem područja GeoFence za vašu kosilicu putem aplikacije Automower® Connect primit ćete obavijesti na svoj telefon ako se vaša kosilica pomakne izvan ovog unaprijed definiranog područja. Smanjivanje rizika od krađe i obavještavanje gdje je vaša kosilica u svakom trenutku.

Tehnički podaci

Proizvođač Husqvarna
Jamstvo 2 godine
Maksimalna radna površina  5000m²  +/-20%
Sistem za punjenje  automatski
Sistem košnje 3 okretna noža oštrih poput britve
Maksimalni nagib na radnoj površini  45%
Prosječna mjesečna potrošnja energije pri maksimalnom korištenju 23 kWh
Težina
 15 kg

 

 

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Robotska kosilica Automower 450X Husqvarna”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..