fbpx

Roštilj sa poklopcem

Verdelook logo

Roštilj sa poklopcem spremanje raznih jela pretvara u pravi užitak i donosi pečene ili dimljene specijalitete sa žara.

Ovaj okrugli roštilj na drveni ugljen stabilan je i pomičan te se  jednostavno postavlja i priprema za korištenje.Praktičan je zbog donje rešetke koja može poslužiti za odlaganje ugljena ili drugih stvari.

449,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Roštilj sa poklopcem spremanje raznih jela pretvara u pravi užitak i donosi pečene ili dimljene specijalitete sa žara. Praktičan je zbog donje rešetke koja može poslužiti za odlaganje ugljena ili drugih stvari.

Ovaj okrugli roštilj na drveni ugljen stabilan je i pomičan te se  jednostavno postavlja i priprema za korištenje.

Zahvaljujući kotačima, lagano se može premjestiti na prigodnije mjesto, a zahvaljujući  Ima dvije rešetke od nehrđajućeg čelika za pečenje veće količine hrane odjednom, a temperatura žara može se jednostavno kontrolirati i upravljati.

Roštilj je namenjen pripremanju hrane na otvorenom prostoru tako da ga možete koristiti u vrtu, na terasi ili čak na većim balkonima.

Uživajte u okusu mesa, kobasica, povrća i ostalih jela, jer će mirisi s ovog roštilja svakome pobuditi strast za hranom sa žara!

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Kataloški broj  765/8
Dimenzije (cm)  122 x 100 x 53
Dimenzije prostora za pečenje (cm)  2 rešetke 73 x 23
Materijal Rešetka od INOX-a
Vrsta ugljena Drveni ugljen, Ugljen briket

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Roštilj sa poklopcem”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest