Set nožića za robotsku 24/1 kosilicu LUBA

MAMMOTON

Set nožića za robotsku kosilicu LUBA, oštrice su izrađene od vrhunskog materijala, nehrđajućeg čelika.

  • Noževi za rezanje mogu se zamijeniti kada su oštećeni ili istrošeni. Preporuka je da se oštrice zamijene svakih 6 mjeseci.
  • Potrebni alati: imbus ključ M2.5. LUBA MORA BITI ISKLJUČENA kada mijenjate, provjeravate ili čistite noževe za rezanje.
  • Provjerite jesu li oštrice čvrsto i fleksibilno pričvršćene.
  • Napomena: Preporuča se da se svi noževi za rezanje zamijene u isto vrijeme kada rezultat košnje nije tako dobar.
  • Oštrice se mogu mijenjati svaka tri mjeseca ili nakon 150 sati košnje. Za neku gustu travu, oštricu za rezanje je možda potrebno češće mijenjati.

 

 

50,88 (383,36 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Oznake:

Opis

Set nožića za robotsku kosilicu LUBA, izrađeni od vrhunskog materijala od nehrđajućeg čelika. Poboljšana izvedba oštrije oštrice.

Noževi za rezanje mogu se zamijeniti kada su oštećeni ili istrošeni. Preporuka je da se oštrice mijenjaju svakih 6 mjeseci.

Potrebni alati: imbus ključ M2.5.

LUBA MORA BITI ISKLJUČENA kada mijenjate, provjeravate ili čistite noževe za rezanje.

Provjerite jesu li oštrice čvrsto i fleksibilno pričvršćene.

Tehnički podaci

Kataloški broj: 8433900000
Sastav paketa:  3 seta (24 komada)

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Set nožića za robotsku 24/1 kosilicu LUBA”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagermax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..