Škare za grane EasyCut 500B GARDENA (12002-20)

Škare za grane EasyCut 500B GARDENA (12002-20) klasične su škare za rezanje svježeg drva sa mimoilaznim načinom rezanja.

Ergonomski oblikovane, s ublaživačima udaraca od specijalne plastike koji štite zglobove.

218,50kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

GARDENA škare za grane EasyCut 500B su klasične mimoilazne (bypass) škare za grane za rezanje svježeg drva. Zbog svoje male težine i izvrsnog djelovanja poluge, za rezanje je potrebno malo napora. Uz to, ublaživači udaraca izrađeni od specijalne plastike štite vaše zglobove. Precizno brušene oštrice premazane neljepljivim slojem jamče precizni rez koje je nježan za biljke. 25-godišnje jamstvo.

Nježne na ručnim zglobovima – Ublaživači udaraca izrađeni od specijalne plastike štite zglobove.

 

Točno i jednostavno rukovanje – NonStick extra

Ovaj precizno brušeni nož premazan neljepljivim slojem i odlična geometrija rezanja osiguravaju točno rezanje s niskom radnom silom

 

Udobne i praktične – ErgoTec ručke

Aluminijski krakovi poluge i ergonomski oblikovane ručke s mekim komponentama pružaju potrebne karakteristike protiv klizanja i jamče lako rukovanje i sigurni rad.

 

Načelo rezanja: Mimoilazno (Bypass)

Dvije brušene oštrice kod rezanja klize jedna uz drugu, ostavljajući iza sebe točne i čiste rezove. Škare za grane EasyCut su stoga savršene za rezanje svježeg drva. Ako je potrebno, rezači se mogu ponovo podesiti.

 

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla  12002-20
Maks. ∅ grane   42 mm
Ukupna duljina   500 mm
Ukupna težina   895 g
Pravilo rezanja   mimoilazna (bypass)
Područje primjene  idealne za svježe drvo

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Škare za grane EasyCut 500B GARDENA (12002-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest