Škare za grane EnergyCut 750A GARDENA (12008-20)

Škare za grane EnergyCut 750A GARDENA su škare nakovanj za zahtjevnije rezanje.

Rezanje suhih, tvrdih grana.

515,25kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

GARDENA škare za grane EnergyCut 750A su škare nakovanj za zahtjevnije rezanje. Mjenjač brzine štedi veliku količinu sile, čak i kod rezanja debljih grana. Mala težina i odlično djelovanje poluge još više olakšavaju rukovanje. Precizno brušene oštrice premazane neljepljivim slojem jamče precizni rez koje je nježan za biljke. Zamjenjiv nakovanj i oštrica. 25-godišnje jamstvo.

 

Točne i štede veliku količinu snage

Precizno brušene oštrice premazane neljepljivim slojem Non Stick extra, izvanredna geometrija rezanja i integrirani zupčanik štede veliku količinu snage kod rezanja. Ublaživači udaraca izrađeni od specijalne plastike štite zglobove.

 

Praktične i sigurne – ErgoTec

Do 3x više snage rezanja, u usporedbi s tradicionalnom tehnikom. Aluminijski krakovi poluge i ergonomski oblikovane ručke s mekim komponentama pružaju potrebne karakteristike protiv klizanja i jamče lako rukovanje i sigurni rad.

 

Načelo košnje: Nakovanj

Precizno brušena gornja oštrica dodiruje ravnu plastičnu površinu dok reže, tako zvani nakovanj. Zahvaljujući optimalnom prijenosu sile, Škare za grane EnergyCut 750 A su savršene za rezanje tvrdogm suhog drva. Ako je potrebno, gornja oštrica se može zamijeniti, a rezači ponovo podesiti.

 

 

Tehničke značajke

 Broj artikla   12008-20
Maks. ∅ grane   42 mm
Ukupna duljina   75 cm
Ukupna težina   1170 g
Povećanje snage   3 x veća snaga rezidbe
Pravilo rezanja   nakovanj
Područje primjene  idealne za tvrdo i suho drvo

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Škare za grane EnergyCut 750A GARDENA (12008-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest