Škare za travu s dugom drškom Comfort GARDENA (12100-20)

Škare za travu s dugom drškom Comfort GARDENA (12100-20) omogućuju jednostavno i precizno rezanje rubova travnjaka u uspravnom položaju koje štedi leđa.

Veliki kotači omogućuju jednostavno upravljanje i udobno pomicanje škara za travu.

337,04kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

GARDENA škare za travu s dugom drškom Comfort omogućuju jednostavno i precizno rezanje rubova travnjaka u uspravnom položaju bez napora za vaša leđa.

Zahvaljujući velikim kotačima olakšano je upravljanje škarama tijekom rezanja. Koristeći prilagodljivosti kuta ručke, Comfort Škare za travu je s lakoćom moguće prilagoditi prema visini korisnika i vrsti zadatka.

Ergonomska ručka omogućuje udoban položaj ruke. Oštrice premazane neljepljivim slojem mogu se s obje strane zakrenuti za 90° za fleksibilan rad – pružaju savršene rezultate rezanja svugdje. Poseban prijenos na oštricu jamči ravnomjerne, snažne rezove cijelom duljinom oštrice. Pomoću jednoručne sigurnosne brave, škare se mogu nakon korištenja sigurno pohraniti.

25-godišnje jamstvo.

 

Ergonomski položaj

Duga aluminijska drška omogućava rezanje rubova travnjaka u uspravnom položaju bez potrebe za saginjanjem. Pomoću prilagodljivog kuta ručke također je moguća prilagodba prema visini korisnika.

Praktično rukovanje

Ergonomski oblikovana ručka savršeno leži u ruci i može se jednostavno upravljati.

Okretljive oštrice

Oštrice premazane neljepljivim slojem mogu se s obje strane zakrenuti za 90° za fleksibilan rad. Time je omogućeno fleksibilno podešavanje kuta rezanja.

Precizno rezanje

Za precizno rezanje travnjaka s jednolikom visinom rezanja, škare su opremljene s oštricama premazanima neljepljivim slojem.

Sigurna pohrana

Zahvaljujući jednoručnoj sigurnosnoj bravi, škare za travu se mogu nakon uporabe zaključati i sigurno pohraniti.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   12100-20
Noževi   premazani neljepljivim slojem
Brušenje   ravno
Posebnosti   ergonomski oblik ručke, pomični mehanizam za zaključavanje, duga ručka

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Škare za travu s dugom drškom Comfort GARDENA (12100-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest