fbpx

Special Green

Labinprogres

Motokultivator nove linije proizvoda Special Green, dizajniran i izrađen tako da udovoljava potrebama sve zahtjevnijih korisnika.

Njegove osnovne karakteristike su jednostavnost uporabe i potpuna sigurnost prilikom rada.

25.555,00kn s PDV-om

Usporedi

Oznake:

Opis

Motokultivator nove linije proizvoda Special Green, dizajniran i izrađen tako da udovoljava potrebama sve zahtjevnijih korisnika. Njegove osnovne karakteristike su jednostavnost uporabe i potpuna sigurnost prilikom rada.

Robusna konstrukcija mjenjača omogućava uporabu dizel motora u rasponu snage od 8 – 10 kW koji se pokreće ručno (pomoću užeta ili startera) ili pomoću elektropokretača.
Ukoliko je ovaj model opremljen elektroopremom (elektropokretačem za paljenje i/ili osvjetljenje), postoji mogućnost ugradnje svjetala koja ujedno pružaju dodatnu sigurnost prilikom vožnje noću.

Mjenjač raspolaže sa šest brzina, od kojih su četiri namijenjene za vožnju naprijed i dvije za vožnju natrag. Zahvaljujući kotačima, kojima je moguće podešavati radnu širinu i okretljivim ručkama za 180º, ovom je modelu u svakom trenu moguće promijeniti namjenu.
Od sigurnosnih mjera model Special Green ima ugrađen motor-stop koji trenutno isključuje motor ukoliko ručke za upravljanje slučajno izmaknu iz ruku korisnika.

Uz motor-stop dodatne mjere sigurnosti su mogućnost isključivanja kvačila prilikom pokretanja motora te poluga koja onemogućava isključivanje donjeg izlaznog vratila kopačice ukoliko je hod unazad uključen.
Svestranost ovog stroja ogleda se kroz prihvat velikog broja priključaka koji ga čine nezamjenjivim pri svakodnevnom radu u poljoprivredi.

 

Tehničke karakteristike:

Motor:  LOMBARDINI
Tip motora:  3LD 510, 4 – taktni dizel, zračno hlađen
Snaga motora  (kW / HP):  9.00 /12.2
Broj okretaja (okr./min):  3000
Starter:  ručni, poluautomatski ili pomoću elektropokretača
Spojka:  jednolamelna, suha s komandom na ručkama
Mjenjač: 4 brzine za vožnju naprijed i 2 za vožnju natrag
Vratilo kotača:  s diferencijalom i uređajem za blokiranje
Kočnice: Mehaničke na oba kotača, s pojedinačnim ili zajedničkim djelovanjem, s polugom na ručkama
Pogon: Gornje izlazno vratilo: 3000-740 okr/min (u smjeru kazaljke na satu), 1390 okr/min (suprotno od kazaljke na satu ) – Donje izlazno vratilo: 575-934 okr/min (nezavisno i sinkronizirano sa svim brzinama mjenjača)
Ručke za upravljanje: podesive po visini i okretljive za 180°
Kotači: Gume 6.50/80×12’’
Težina (kg): 196 kg (sa dizel motorom i gumama 5.00×12’’)

 

DODATNO:

Sigurnosni uređaj: MOTOR-STOP trenutno isključuje motor, sprječavajući svaku moguću nezgodu ukoliko ručke za upravljanje slučajno izmaknu iz ruku korisnika. Poluga brzina sprječava uključivanje hoda unazad kada je uključeno izlazno vratilo pogona

 

Ovdje možete preuzeti tehničke podatke za Special Green

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Special Green”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest