fbpx

Suncobran sa savitljivim zglobom

Verdelook logo

Suncobran sa savitljivim zglobom ima čvrstu metalnu konstrukciju te platno od poliestera u bež i tamnozelenoj boji.

Metalna drška ima zglob pri vrhu koji je moguće savinuti, a što omogućuje namještanje sjene suncobrana kako želite bez pomicanja.

290,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Suncobran sa savitljivim zglobom ima čvrstu metalnu konstrukciju te platno od poliestera u bež i tamnozelenoj boji. Metalna drška ima zglob pri vrhu koji je moguće savinuti što omogućuje namještanje sjene suncobrana kako želite, bez pomicanja.

Za vrijeme toplih sunčanih dana suncobrani su dobrodošli u svakom vrtu. Omogućuju nam provođenje više vremena na otvorenom i svježem zraku, a ujedno nas i štite. Metalni suncobrani imaju karakteristike trajnosti i čvrstoće.

Pružaju nam ugodnu hladovinu kao i zaštitu od predugog izlaganja sunčevim zrakama. Također nas štite od lagane kiše ili večernje izmaglice.

Dostupno u dvije boje.

Betonske baze naručuju se zasebno.

 

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:  780/25E | 780/25V
Material:  metal, plastika, poliester
Boja:  Bež | Tamnozelena
 Dimenzije (m):   ∅ 2,7

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Suncobran sa savitljivim zglobom”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest