Teleskopske škare za grane TeleCut 650-900B GARDENA (12009-20)

Teleskopske škare za grane TeleCut 650-900B GARDENA (12009-20) karakterizirane su osobito laganim, čistim rezom i većim dosegom.

Zbog proširivog dometa, moguće je doseći veće grane: uz čvrste, aluminijske, teleskopski podesive krakove od 65 do 90 cm možete doseći više.

476,24kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

GARDENA škare za grane TeleCut 650-900B su klasične mimoilazne (bypass) škare za rezanje svježeg drva. Zbog svoje male težine i izvrsnog djelovanja poluge, za rezanje je potrebno malo napora. Kraci poluge podesive dužine također omogućuju precizno rezanje viših grana. Uz to, ublaživači udaraca izrađeni od specijalne plastike štite vaše zglobove. Precizno brušene oštrice premazane neljepljivim slojem jamče precizni rez koje je nježan za biljke. 25-godišnje jamstvo.

Nježne na ručnim zglobovima – Ublaživači udaraca izrađeni od specijalne plastike štite zglobove.

 

Snažan rez

Krakovi poluge podesive duljine omogućuju izvrsno djelovanje poluge, što znači da je potrebno manje snage za rezanje. Osim toga, više se grane mogu lako dohvatiti.

 

Točno i jednostavno rukovanje – NonStick extra

Ovaj precizno brušeni nož premazan neljepljivim slojem i odlična geometrija rezanja osiguravaju točno rezanje s niskom radnom silom.

 

Praktične i sigurne – the ErgoTec

Aluminijski krakovi poluge i ergonomski oblikovane ručke s mekim komponentama pružaju potrebne karakteristike protiv klizanja i jamče lako rukovanje i sigurni rad.

 

 

 

Tehničke značajke

 Broj artikla   12009-20
Maks. ∅ grane   42 mm
Ukupna duljina   65-90 cm
Ukupna težina   1320 g
Povećanje snage    dulji krakovi pomoću funkcije izvlačenja
Pravilo rezanja   mimoilazno (bypass)
Područje primjene   idealno za svježe drvo
Posebnosti   izvlačive

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Teleskopske škare za grane TeleCut 650-900B GARDENA (12009-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest