TORO Z MASTER 4000 SERIES 52

SKU: 136067TORO logo

TORO Z MASTER 4000 SERIES 52, vrlo je jednostavan stroj za upravljanje i održavanje, a pogodan je i za duže radove. Kosilica ima mogućnost podešavanje načina košnje, gdje se kosište namješta obzirom na to kosite li otvorene površine ili finiširate košnju. Kosilicu je lako održavati, učinkovita je i omogućuje preciznu košnju, pouzdan Kawasaki garantira dugovječnost, dizajniran za dugi vijek trajanja u teškim uvjetima, Deluxe sjedalo za udoban rad, sustav košnje | Malčiranje | Bočno izbacivanje | Sakupljanje (opcionalno), brzina 14 km/h.

Dostupno uz narudžbu!

16.855,66 (126.998,97 kn) s PDV-om

Oznake:

Opis

 TORO Z MASTER 4000 SERIES 52, snažna i robusna kosilica koja pruža nenadmašivu brzinu košnje. Kosilica je opremljena Kawasaki jakim motorom turbo force kućištem promjera 7/10, spremno za najteže poslove. Asortiman kosilica Z master 4000, omogućuju udobnost tijekom rada svakog korisnika, sadrže USB priključak za punjenje mobitela, sustav ovjesa, palubu za ljestve/stepenice, elektronsko podešavanje visine, sustav amortizacije za izrazito udobnu košnju uz to sadrži mogućnost dodatne opreme kao što je komplet za sakupljanje trave i sl. Kosilica je idealna za poljoprivrednike, vlasnike velikih travnatih površina i tvrtke s većim površinama za košnju. “Tenkovske” ručke omogućavaju okret u mjestu i upravljivost koju ne pruža ni jedna druga kosilica. Kosilica ima mogućnost podešavanje načina košnje, gdje se kosište namješta obzirom na to kosite li otvorene površine ili finiširate košnju. Kosilicu je lako održavati, učinkovita je i omogućuje preciznu košnju, pouzdan Kawasaki garantira dugovječnost, dizajniran za dugi vijek trajanja u teškim uvjetima, Deluxe sjedalo za udoban rad, sustav košnje | Malčiranje | Bočno izbacivanje | Sakupljanje (opcionalno), brzina 14 km/h.

Dostupno uz narudžbu!

Tehnički podaci

Model / Kataloški broj MX 5075T
Motor Kawasaki® FX801V (852cc), 25.5 hp
Spremnik goriva 37.8 L
Visina košnje 38-140mm
Širina košnje 132cm
Područje košnje: 4.8-7.3 hektara
Brzina 14 km/h
Težina 590 kg

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “TORO Z MASTER 4000 SERIES 52”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..