TreeGuard zaštita stabala

Međimurka BS - centar alata logo

TreeGuard zaštita stabala dizajniran je za zaštitu drveća, grmova, natpisa, prometnih znakova, vrtnog namještaja isl.

Robustan je i čvrst proizvod testiran u najzahtjevnijim uvjetima. Otporan na sve nepredvidive vremenske promjene.

3,45 (25,99 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake:

Opis

TreeGuard zaštita stabala dizajniran je za zaštitu drveća, grmova, natpisa, prometnih znakova, vrtnog namještaja isl.

Spriječava nekontrolirani rast trave i korova oko stabala, grmova ili ostalih zaštićenih objekata. Uštedjet će vrijeme sa brigom oko održavanja vrtova.

Štiti prizemni dio voćke, gdje se i postavlja, a pored toga ne ometa prirodnom razvoju biljke. Uklanjanjem unutarnjih prstenova omogućuje se nesmetan rast stabla tijekom vremena.

Služi kao zaštita od oštećenja prilikom košnje trave, te time također olakšava košnju jer stabla više nisu prepreka. Sa kosilicom ćete moći bez straha i problema prolaziti sasvim blizu.

Izrađen od 100% recikliranog visokokvalitetnog materijala otpornog na UV zračenje. Svojom se zelenom bojom odlično uklapa u prirodno okužje te se stapa sa zelenim travnatim plaštem. Ne bode u oko i pridonosi estetici vrta.

Robustan je i čvrst proizvod testiran u najzahtjevnijim uvjetima. Otporan na sve nepredvidive vremenske promjene.

 

 

Tehničke značajke

Namjena  prizemna zaštita stabljika i stupova
Značajke
  otporan na UV zračenje i vremenske promjene, robustan, prilagodljiv
Dimenzije
 12

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “TreeGuard zaštita stabala”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..