-5,31 (40,01 kn)

Trokutasta jedro tenda

Verdelook logo

Trokutasta jedro tenda izrađena je od polietilena visoke gustoće (oko 180 g / m²) s čeličnim prstenovima i pojačanim rubovima. Svojim minimalističkim i elegantnim dizajnom se odlično uklapaju u svaki vrt.

Dostupno u tri boje. Pakiranje: prozirna vrećica s ručkom i zatvaračem.

Od 17,01 (128,16 kn)14,46 (108,95 kn)

Oznake: ,

Opis

Trokutasta jedro tenda izrađena je od polietilena visoke gustoće (oko 180 g / m²) s čeličnim prstenovima i pojačanim rubovima.

U zadnje vrijeme su tende u obliku jedra sve više popularne kao zamjena za suncobrane i klasične tende. Svojim oblikom i modernom izgledom privlače pažnju i svako dvorište čine zanimljivijim, dok ujedno štite od štetnih UV zraka, neželjenih pogleda.

Svojim minimalističkim i elegantnim dizajnom se odlično uklapaju u svaki vrt.

Jednostavno se postavljaju,a mogu se ugraditi između stupova, na samu fasadu objekta ili samostojeću strukturu.

Dostupno u dvije boje. Pakiranje: prozirna vrećica s ručkom i zatvaračem.

 

Tehnički podaci

Kataloški broj:  824/1 | 824/2 | 824/5 | 824/6 | 824/11 | 824/12
Material:  polietilen, čelični prstenovi
Boja:  bež | maslinasto zelena | bijela
 Dimenzije (m):   3 x 3 x 3 | 3,60 x 3,60 x 3,60 | 5 x 5 x 5

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Trokutasta jedro tenda”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..