Ulje Briggs & Stratton

Međimurka BS - centar alata logo

Ekološki prihvatljivo ulje.

Specifikacija SAE 30.

Količina 0,6L.

7,30 (55,00 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake:

Opis

Visokokvalitetno ulje koje pruža najbolju brigu četverotaktnim zrakom hlađenim motorima uz odlično podmazivanje i smanjenu količinu čađe.

Ulje proizvedno od strane vodećeg svjetskog proizvođača malih pogonskih motora B&S.

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ulje Briggs & Stratton”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..