Umjetna kugla Camargue

Verdelook logo

Umjetna kugla Camargue je umjetni grm u obliku kugle i može se koristiti kao dekorativni element u unutarnjim prostorijama ali i vani u vrtu, dvorištu i okućnici.

Umjetna kugla Camargue može se koristiti kao dopuna umjetnoj ogradi od lovora i/ili bršljana pri ukrašavanju vaših vrtnih ograda, balkonskih pregrada, putne ograde i sl.

Od 49,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Umjetna kugla Camargue je umjetni grm u obliku kugle koji je otporan na UV zračenje, vodu i vatru, a ugodnog je prirodnog izgleda i ne zahtijeva održavanje. Umjetnu kuglu grm prema potrebi moguće je oprati vodom.

Umjetna kugla Camargue može se koristiti kao dekorativni element u unutarnjim prostorijama ali i vani u vrtu, dvorištu i okućnici.

Umjetna kugla Camargue može se koristiti kao dopuna umjetnoj ogradi od lovora i/ili bršljana pri ukrašavanju vaših vrtnih ograda, balkonskih pregrada, putne ograde i sl.

Sferične strukture, grm je izrađen od PVC materijala.

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:  790/85 | 790/86 | 790/83
Material: Plastika
Boja: Zelena
Promjer: 23, 30 i 40 cm
Pakiranje: 1 komad

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Umjetna kugla Camargue”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest