-7,20 (54,25 kn)

Umjetna ograda Buxus

Umjetna ograda šimšir može se postaviti i primjeniti kao ograda za dvorište, ograda za terase ili pak kao ograda za vrt.

Najviše se ipak koristi kao ograda za balkone u gradovima ili kao dodatno ukrašavanje vanjskih baldehina.

Dimenzije (v x d): 1m x 1m

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 48,03 (361,88 kn) s PDV-om
Snižena cijena: 40,83 (307,63 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake: ,

Opis

Umjetna ograda Buxus može se postaviti i primjeniti kao ograda za dvorište, ograda za terase ili pak kao ograda za vrt. Najviše se ipak koristi kao ograda za balkone u gradovima ili kao dodatno ukrašavanje vanjskih baldehina. Buxus je vazdazeleno grmlje koje se najčešće oblikuje u živicu.

Vanjska umjetna ograda šimšir će Vam dugoročno poslužiti zahvaljujući izradi od PVC-a koji je otporan na UV zrake. Jednostavno je možete izrezati u duljinu ili visinu po željenim dimenzijama i povezati je s vezicama ili žicama na balkonu, terasi ili vrtu.

Listovi su izrađeni od PVC-a i sigurno su pričvršćeni na plastičnu podlogu. Vrlo ugodan estetski izgled, ne zahtijeva održavanje, ne privlači insekte i nudi dobru pokrivenost.

Listići se nalaze na spojenim modulima od po 50 x 50 cm koji se mogu razdvajati i spajati po želji.

 

 

Tehnički podaci

Kataloški broj:  CCGA004
Materijal:  PVC
Boja:  Zelena (kao na slici)
 Dimenzije (v x d):  1m x 1m (4 panela 50x50cm)
Materijal ograde:  PVC

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Umjetna ograda Buxus”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagermax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..