Umjetna ograda dupli lovor

Verdelook logo

Vanjska ograda od umjetnog duplog lovora je osmišljena da bi pokrivala neželjene predmete, ali je također idealna za vaš vrt.

Možete stvoriti umjetnu zelenu ogradu primjenom ove ograde od umjetnog duplog lovora na vanjskom zidu. Dati će lijep vizualni efekt bilo gdje je montirate.

Od 262,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Umjetna ograda dupli lovor idealna je za balkone, dvorišne ograde i slično. Lagana, jednostavno za postavljanje, vodootporna.

Umjetna ograda imitacije lovora otporna je na UV zrake. Ova umjetna ograda od lovora može se postaviti i primjeniti kao ograda za dvorište, ograda za terase ili pak kao ograda za vrt, a najviše se koristi kao ograda za balkone u gradovima ili kao dodatno ukrašavanje vanjskih baldehina.

Umjetna ograda dupli lovor izrađena je jednako kao i obična lovor umjetna ograda – lišće od poliestera na PVC nosaču, jedino što se kod ograde dupli lovor lišće nanosi s obje strane. Time se osigurava povećani kapacitet zaštite i temeljito realan učinak.

Vanjska ograda od umjetnog lovora će Vam dugoročno poslužiti zahvaljujući PVC-u koji je otporan na UV zrake. Jednostavno je možete izrezati u duljinu ili visinu po željenim dimenzijama i povezati je s vezicama ili žicama na balkonu, terasi ili vrtu.

 

 

 

Tehnički podaci

 Kataloški brojevi:  790/41 | 790/42
Material: Plastika
Boja: Zelena
Dimenzije (v x d): 1m x 3m | 1.5m x 3m
Materijal ograde: Plastika
Tkanina: Poliester: 100%

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Umjetna ograda dupli lovor”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest