-438,94kn

Umjetna trava Park

Verdelook logo

Umjetna trava Park visine oko 50mm, primarno je namjenjena za vanjske prostore, a može se koristiti i kao dekoracija u stambenim prostorima, barovima i ostalim objektima.

Nije potrebno održavanje. Također idealna za igraonice ili izložbene tribine.

Od 480,09kn408,08kn

Obriši

Oznake:

Opis

Umjetna trava Park ima najveću visinu od svih drugih umjetnih trava u našoj ponudi (oko 50mm), a primarno je namjenjena za vanjske prostore.

Može se koristiti i kao dekoracija u stambenim prostorima i u barovima, javnim prostorima i sobama.

Izrađena je od polipropilena s dnom od lateksa. Lopatice s različitim nijansama zelene boje za povećani realni i ukrasni efekt.

Sve se više koristi umjetna trava, travnjaci i ograde. To su savršeni elementi umjetnog ukrašavanja za male i velike prostore zahvaljujući jednostavnoj montaži i dizajnu pogodnom za odvod vode.

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:   800/39 | 800/46 | 800/47
Material:   polipropilen i lateks
Boja:   zelena
 Dimenzije (v x d):   2m x 10m | 1m x 3m | 2m x 3m
Debljina:   50 mm

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Umjetna trava Park”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..