Uranjajuća tlačna pumpa 5900/4 inox automatic GARDENA (1771-20)

SKU: 015951

Impresivna snaga crpke sa do 5900 l / sat i tlakom od 3,5 bara, iskazuje se u mogućnosti da istodobno pokreće rad do tri zaljevača.

Uključuje odgovarajući pribor za puno slobodnog prostora: 20 metara užeta za pričvršćivanje i 15 m priključnog kabela.

2.126,43kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

GARDENA potopna tlačna pumpa 5900/4 inox automatic je pumpa za navodnjavanje i opskrbu vodom u kućanstvu. Učinkovito i efikasno transportira velike količine vode iz bunara i spremnika. Ne samo da je snažna u pogledu tlaka, već je i gotovo bešumna. Može povući vodu čak i kada se radi o većim dubinama.
Impresivna snaga crpke sa do 5900 l / sat i tlakom od 3,5 bara, iskazuje se u mogućnosti da istodobno pokreće rad do tri zaljevača. Uranjajuća tlačna pumpa 5900/4 inox automatic GARDENA (1771-20) omogućava efikasnije i ekološki prihvatljivije navodnjavanje zahvaljujući svojoj funkciji automatskog prebacivanja, koja pumpu pokreće kad je potrebna voda i automatski se zaustavlja kad voda više nije potrebna – to štedi i vodu i energiju i obavezno je za sustav kućne vodoopskrbe. Moguće je čak i potpuno automatsko zalijevanje u kombinaciji s računalom za navodnjavanje.
Zahvaljujući integriranom nepovratnom ventilu, voda je uvijek na raspolaganju vrlo brzo. Ukoliko cijev za vodu propušta, funkcija otkrivanja istjecanja zaustavlja crpku kako bi se spriječila oštećenja. Patentirani program malih količina omogućava nesmetan rad s malim uređajima, poput perilice rublja ili Micro-Drip-Systema.
Ova praktična pumpa ima promjer od 149 mm i zbog toga se može koristiti za bunare promjera 150 mm. Uključuje odgovarajući pribor za puno slobodnog prostora: 20 metara užeta za pričvršćivanje i 15 m priključnog kabela nude vam dovoljno slobodnog prostora tijekom instalacije. Zahvaljujući visokokvalitetnom kućištu i spojevima od nehrđajućeg čelika, pumpa je zaštićena pod vodom, a nudi i stabilnost poveziavanja sa fiksnim cijevima.
Ako se na dnu bazena formiraju sedimenti, pravo rješenje je brzo pri ruci: pumpa se opcionalno može koristiti s plutajućom jedinicom za usisavanje – jedinstveno fleksibilno rješenje! Pumpa i priključni uređaji zaštićeni su od blokada i oštećenja zahvaljujući filtru velikog volumena koji se lako čisti.
Visoke performanse, pouzdanost, trajnost – potopna tlačna pumpa 5900/4 inox automatic tvrtke GARDENA ne ostavlja ništa više za poželjeti zahvaljujući komponentama visoke kvalitete.

 

Kompatibilna sa računalima za zalijevanje

Zahvaljujući automatskoj funkciji, moguć je potpuno automatiziran rad s računalom za navodnjavanje.

 

Idealna za oscilirajući zaljevač AquaZoom

Ovu pumpu možete lako povezati s oscilirajućim zaljevačem AquaZoom tvrtke GARDENA i mnogim drugim proizvodima. Tako ćete svoj vrt navodnjavati u svakom trenutku.

 

Iznimno dug kabel za napajanje i uže za pričvršćivanje

Ova pumpa dolazi s 15 m kabela za napajanje i robusnim užetom za pričvršćivanje dužine 20 metra. Dakle, dublji bunari do 12m nisu nikakav problem.

 

Plutajuće usisavanje

Nakon uklanjanja filtera može se spojiti sa setom za plutajuće usisavanje koji je moguće kupiti odvojeno. Na ovaj način bez problema je moguća upotreba i u cisternama sa talogom.

 

Integrirani filter

Zahvaljujući integriranom i lako dostupnom finom filteru, pumpa je zaštićena od blokada. Čišćenje je tada posebno jednostavno.

 

Masivno kućište od nehrđajućeg čelika

Kvalitetne komponente čine kvalitetnu opremu. Glavnina proizvoda i priključni navoj izrađeni su od čvrstog nehrđajućeg čelika.

 

 

Tehničke značajke:

 

Kataloški broj  1771-20
Snaga  900W
Najveća potisna količina  5900 l/h
Maksimalni tlak  3,5 bar
Najveća dubina urona  12 m
Najveća potisna visina  35 m
Najveća temperatura medija  35°
Ukupna težina  9,3 kg
Dužina kabela  15 m
Vrsta kabela za napajanje  H07 RN-F
Razina električne zaštite  IP X8

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Uranjajuća tlačna pumpa 5900/4 inox automatic GARDENA (1771-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..