Uranjajuća tlačna pumpa 5900/4 inox GARDENA (1768-20)

Ova pumpa dolazi s 15 m kabela za napajanje i robusnim užetom za pričvršćivanje dužine 20 metra. Dakle, dublji bunari do 12m nisu nikakav problem.

Kompletan paket za bezvodno vađenje vode čak i iz velike dubine.

1.545,05kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Uranjajuća tlačna pumpa 5900/4 inox GARDENA (1768-20) nudi učinkovito i efikasno rješenje za sve vaše potrebe za navodnjavanjem. Idealna za navodnjavanje pod visokim pritiskom i gotovo nečujno navodnjavanje iz bunara i spremnika, crpka nudi kompletan paket za bezvodno vađenje vode čak i iz velike dubine.
Želite pokrenuti više zaljevača istovremeno? Sa performansama od protoka do 5900 l / sat i 3,5 bara tlaka, potopna tlačna pumpa omogućuje vam istodobno korištenje do tri velika zaljevača. Ova praktična potopna pumpa ima promjer od 149 mm i zbog toga se može koristiti za bunare promjera 150 mm. Uključuje odgovarajući pribor za puno slobodnog prostora: 20 metara užeta za pričvršćivanje i 15 m priključnog kabela nude vam dovoljno slobodnog prostora tijekom instalacije.
Za maksimalni radni vijek, uranjajuća tlačna pumpa 5900/4 inox opremljena je robusnim kućištem i priključcima od nehrđajućeg čelika. Ono idealno štiti pumpu pod vodom tijekom upotrebe i osigurava joj stabilnost.
Ako se na dnu formira sediment, pumpa se opcionalno može koristiti sa plutajućim usisnim kitom, što ju čini jedinstvenom i fleksibilnom pumpom. U protivnom će vam biti od velike pomoći filter velikog volumena, jednostavan za čišćenje: osigurava da pumpa i priključni uređaji ne budu začepljeni ili oštećeni.
Plutajući prekidač pruža pouzdanu zaštitu pumpe u slučaju da je spremnik prazan: štiti od rada na suho, što bi u protivnom moglo oštetiti crpku. Možete prilagoditi visinu uključivanja i isključivanja prema vašim željama. Međutim, ova funkcija može se premostiti: Ručno prebacite prekidač za upravljanje pumpom, na primjer, pomoću glavnog prekidača. Integrirani nepovratni ventil osigurava vam dostupnost vode veoma brzo. Na primjer, sustavi navodnjavanja, odnosno zaljevači, mogu početi raditi odmah bez ometajućih zvukova ventilacije.
Tražite li moćnu, pouzdanu i izdržljivu potopnu tlačnu pumpu izrađenu od visokokvalitetnih komponenti? GARDENA ima 40 godina iskustva u razvoju i proizvodnji pumpi.

 

Snažna i moćna

Potopna tlačna pumpa vrlo je moćna, sa 3-stupanjskim hidrauličnim sustavom – s lakoćom izvlači vodu iz bunara ili cisterni. Na taj način možete bez problema koristiti prskalice ili do 3 zaljevača istovremeno.

 

Masivno kućište od nehrđajućeg čelika

Kvalitetne komponente čine kvalitetnu opremu. Glavnina proizvoda i priključni navoj izrađeni su od čvrstog nehrđajućeg čelika.

 

Integrirani filter

Zahvaljujući integriranom i lako dostupnom finom filteru, pumpa je zaštićena od blokada. Čišćenje je tada posebno jednostavno.

 

Plutajuće usisavanje

Nakon uklanjanja filtera može se spojiti sa setom za plutajuće usisavanje koji je moguće kupiti odvojeno. Na ovaj način bez problema je moguća upotreba i u cisternama sa talogom.

 

Prilagodljiv plutajući prekidač

Pumpa ima podesivi plutajući prekidač. Jednom kada voda padne ispod određene razine, pumpa će se isključiti kako bi se spriječio rad na suho.

 

Iznimno dug kabel za napajanje i uže za pričvršćivanje

Ova pumpa dolazi s 15 m kabela za napajanje i robusnim užetom za pričvršćivanje dužine 20 metra. Dakle, dublji bunari do 12m nisu nikakav problem.

 

Idealan za oscilirajući zaljevač AquaZoom

Ovu pumpu možete lako povezati s oscilirajućim zaljevačem AquaZoom tvrtke GARDENA i mnogim drugim proizvodima. Tako ćete svoj vrt navodnjavati u svakom trenutku.

 

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1768-20
Nominalna snaga   900W
Najveća potisna količina   5900l/h
Najveća potisna visina / tlak   35m/3,5bar
Najveća dubina urona   12m
Primjena   za rad raspršivača i sustava za navodnjavanje, za pumpanje vode iz većih dubina

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Uranjajuća tlačna pumpa 5900/4 inox GARDENA (1768-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest