Uranjajuća tlačna pumpa Comfort 6000/5 automatic GARDENA (1476-20)

Uranjajuća tlačna pumpa 6000/5 automatic najbolji je proizvod za duboke bunare ili cisterne.

Uz vrlo visoke performanse i tih rad, crpi vodu iz dubine do 13 metara – čak i kad je dugotrajno uronjena – za navodnjavanje vrta ili za sanitarnu vodu.

Pumpa je opremljena inovativnom automatskom funkcijom za praktičan rad uz uštedu energije.

Robusni i visokokvalitetni materijali omogućuju siguran rad pod vodom i štite pumpu od oštećenja.

Toplinski prekidač štiti tihi motor s kondenzatorom koji nije potrebno održavati od preopterećenja.

 

 

3.762,33kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Uranjajuća tlačna pumpa Comfort 6000/5 automatic GARDENA najbolji je proizvod za duboke bunare ili cisterne.

Uz vrlo visoke performanse i tih rad, crpi vodu iz dubine do 12 metara – čak i kad je dugotrajno uronjena – za navodnjavanje vrta ili za sanitarnu vodu. Ugrađeni manometarski prekidač sa senzorom za otkrivanje protoka automatski uključuje crpku za dovod vode i zatim je isključuje.

Filtar izrađen od nehrđajućeg čelika sprječava ulazak nečistoća u crpku. Toplinski prekidač štiti tihi motor s kondenzatorom koji nije potrebno održavati od preopterećenja. Ugrađeni zapornik povratnog toka sprječava curenje iz crijeva nakon prekida rada crpke i skraćuje vrijeme ponovnog usisavanja kod ponovnog uključivanja.

Rad na suho također nije moguć. Senzor označava prenisku razinu vode i automatski zaustavlja rad pumpe. Velik broj kvalitetnih karakteristika jamči siguran i dugotrajan rad crpke bez problema. Dvostruke brtve motora i keramička zaštita također osiguravaju sigurnost pri radu i dugotrajnost crpke. Voda se učinkovito i tiho crpi kroz pogonski rotor od 4 faze.

Praktično: crpka se brzo instalira pomoću 15-metarskog kabela za spajanje, a zahvaljujući priloženom pričvrsnom užetu može se jednostavno uroniti ili po potrebi izvući iz vode.

 

Praktične automatske značajke

Ugrađena elektronika s manometarskim prekidačem uključuje crpku kada treba dovesti vodu (npr. kod ispiranja zahodske školjke), a potom je automatski isključuje. To je praktično, štedi crpku i energiju.

 

Zaštita od rada bez tekućine

Sigurnosni sustav protiv rada na suho štiti crpku od oštećenja tako da zaustavlja rad kad nema dovoljno vode i time sprječava rad crpke na suho.

 

Robusno i pouzdano

Visokokvalitetni materijali i detaljna proizvodnja štite crpku od oštećenja i jamče dugotrajan i siguran rad pod vodom.

 

Jednostavno za rukovanje

Robusno pričvrsno uže na crpki omogućuje jednostavno uranjanje bez problema i ponovno izvlačenje, ako je potrebno. Ergonomski oblikovana ručka omogućuje ugodno prenošenje crpke.

 

Lako prilagodljivo

Ugrađeni spojni navoj crpke udovoljava međunarodnim standardima i može se jednostavno spojiti s uobičajenim sustavima/crijevima.

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1476-20
Nominalna snaga   1050 W
Najveća potisna količina   6000 l/h
Najveća potisna visina / tlak   45 m / 4,5 bar
Najveća dubina urona   12 m
Primjena  za automatsku vodoopskrbu u kući i vrtu iz bunara ili cisterne

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Uranjajuća tlačna pumpa Comfort 6000/5 automatic GARDENA (1476-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest