-399,75kn

Usisavač za mokro-suho usisavanje GAS 15 PS BOSCH

Usisavač za mokro-suho usisavanje bez rizika GAS 15 PS BOSCH. Inovativan sustav za držanje posude za prašinu, kompatibilan s univerzalnim domaćinskim i profesionalnim vrećicama za prašinu.

GAS 15 PS BOSCH usisivač ima opciju 2 u 1, mogućnost prebacivanja između usisavanja i puhanja u bilo koje vrijeme. GAS 15 PS opremljen je s poluautomatski sustav za čišćenje filtra za veću učinkovitost rada i dulji vijek trajanja filtra.

GAS 15 PS  ima antistatičko crijevo – za izbjegavanje šteta kod rada, SmartClick sustav – za jednostavno i čvrsto spajanje crijeva te sustav strujne utičnice sa start-stop automatikom – za savršeni sigurni priključak za usisavanje prašine za električne alate.

1.599,00kn 1.199,25kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake:

Opis

GAS 15 PS Professional je otporan usisavač za mokro i suho usisavanje. Antistatičko crijevo za manju opasnost za vrijeme rada te pametan sustav na klik za lako i čvrsto spajanje crijeva samo su neke od pogodnosti GAS 15 PS BOSCH usisivača. GAS 15 PS usisivač ima sustav za automatsko uključivanje i isključivanje struje za praktičan priključak za usisavanje prašine za električne alate te inovativan sustav za držanje vrećice za prašinu koji je kompatibilan s univerzalnom kućnom i industrijskom vrećicom za prašinu. Poluautomatski sustav za čišćenje filtra za veću učinkovitost rada i dulji vijek trajanja filtra samo je još jedna boljka ovoga vrhunskog usisivača.

Tehnički podaci: GAS 15 PS Professional
Težina 8,0 kg
Zapremina spremnika bruto 15 l
Maks. protok zapremine (turbina) 33 l/sec
Maks. podtlak (turbina) 220 mbar
Obujam isporuke: GAS 15 PS Professional
Kataloški broj 0 601 9E5 100
Crijevo
Filtar za mokro
Koljenasti nastavak
Metalna cijev
Sapnica za procijepe
Set alata za pod

Korisnički priručnik: GAS 15 PS Professional: Preuzimanje uputa za uporabu u PDF-obliku (PDF 29.1 MB)

  • Bosch daje 36 mjeseci jamstva za profesionalne plave električne i mjerne alate. Jamstvo na zelene alate je 36 mjeseca za fizičke osobe dok je za pravne 12. Detaljnije o uvjetima jamstva pogledajte ovdje.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Usisavač za mokro-suho usisavanje GAS 15 PS BOSCH”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest