fbpx

Viseća ležaljka

Verdelook logo

Šarena viseća ležaljka za jednu ili dvije osobe s drvenim potpornim šipkama i razigranim bojama platnenog dijela za ležanje.

Metalni držač se prodaje posebno, solo – ležaljka za jednu osobu; duo – ležaljka za dvije osobe.

Od 113,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Šarena viseća ležaljka za jednu ili dvije osobe s drvenim potpornim šipkama i razigranim bojama platnenog dijela za ležanje. Postavite tako da pričvrstite krajeve ležaljke za čvrstu i stabilnu podlogu – kuke, držače ili postaviti na stablo drveta.

Odlično riješenje za izležavanje za vrijeme vrućih dana, viseća ležaljka ili hammock prozračna je, dugotrajna i izdržljiva. Ukoliko nemate okućnicu, možete je jednostavno postaviti na terasi, balkonu ili u unutrašnjosti Vašeg doma. Jednostavna je za pospremiti i prenositi, tako da je možete uzeti i sa sobom na izlet u prirodu.

Idealna je za vrt, kod bazena ili za kampiranje.

Model ležaljke za jednu osobu s potpornim šipkama 68cm, a površina ležanja 80 x 200cm, dok su dimenzije ležaljke za dvije osobe 160x220cm sa potpornim šipkama 120cm. Izdržljivosti je do 120 kg.

 

Metalni držač se prodaje posebno, solo – ležaljka za jednu osobu; duo – ležaljka za dvije osobe.

 

Tehnički podaci

Kataloški brojevi:  761/4 | 761/5 | 761/10
Dimenzije (cm):  80 x 200cm | 160x220cm
Boja:  šarena | držač – crni
Namjena:  viseća ležaljka

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Viseća ležaljka”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest