Vrtna ograda od panela bambusove trske – Beach

Verdelook logo
Vrtna ograda od panela bambusove trske izrađena je od tankih panela ljuštenog bambusa debljine od 15 mm koji su vezani metalnom žicom.

Vrtna ograda od bambusove trske daje ugodan estetski efekt pogodan za ograđivanje, sjenčanje i opremanje vašeg prostora.

Od 58,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Vrtna ograda od panela bambusove trske je prirodni, ekološki proizvod koji će biti praktični dodatak Vašem vrtu, a pružati će Vam i idealnu zaštitu od pogleda. Vrtna ograda od panela trske izrađena je od tankih panela trske debljine od 15 mm koji su vezani metalnom žicom.

Vrtna ograda od panela bambusove trske daje ugodan estetski efekt pogodan za ograđivanje, sjenčanje i opremanje vašeg prostora.

Ova svestrana vrtna ograda od trske ima široki raspon funkcija, pa njome možete ograditi prostor Vašeg vrta, ukrasiti stražnje dvorište, poslužiti kao pozadina s tropskim ugođajam u Vašem dvorištu, pregraditi balkon i sl.

Vrtnu ogradu od trske lako možete pričvrstiti za druge vrtne ograde ili zidove s uzicama, spajalicama ili vijcima za spajanje.

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:  607 | 607/1 | 607/2
Material:  Trska
Boja:  siva
 Dimenzije (V x D)(cm):  1m x 3m | 1.5m x 3m | 2m x 3m

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtna ograda od panela bambusove trske – Beach”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest