Vrtna ručna pumpa za vodu FONTANA

Međimurka BS - centar alata logo

Vrtna ručna pumpa za vodu FONTANA gusnata, u kompletu sa kožicom na klipu, te šiljkom koji drži vodu prihvat 5/4″ idealna za ručno pumpanje vode, te za dobivanje vode za električne, odnosno motorne pumpe.

Napomena: proizvod dostupan samo u poslovnicama MeđimurkeBS. Ne šaljemo dostavom.

79,50 (598,99 kn) s PDV-om

Oznake: ,,

Opis

Ova ručna vrtna pumpa Fontana pomoći će vam izvući vodu iz tla do 8 m dubine, također ćr biti i savršeni ukras za vaš vrt. Jednostavno možete montirati ovu pumpu na cijevi promjera 5/4″.Težina joj je 13,5 kg.

Potpuno se ručno upravlja i vrlo je jednostavna za uporabu. Pomoću ručke koja se pomiče gore i dolje, ispumpava vodu iz tla, koja curi iz slavine. Ova ručna pumpa se lako može postaviti i montirati. S težinom od 13,5 kg ima izdržljivost za dugogodišnje korištenje.

Napomena: Preporučujemo da se pumpa isprazni tijekom zime kako biste spriječili unutarnje zamrzavanje.

 

Tehnički podaci:

Matreijal:  ljevano željezo
Boja:  zelena
Visina: cca. 68 cm
 Radni cilindar:  Ø 75 mm
 Izlazna količina:  28 l/min
Za usisni vod: 1 1/4″
 OPREZ!  nije otporna na mraz

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtna ručna pumpa za vodu FONTANA”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..