Vrtne škare B/S-M GARDENA (8857-20)

Vrtne škare B/S-M GARDENA (8857-20) savršene se za snažno i brzo rezanje s odličnim omjerom cijene i kvalitete.

Udobne ručke s mekim dijelovima, dva položaja držanja i dvije pozicije otvora ergonomski su prilagođene te dodatno pojačane.

Oštrice nakošene rezne glave premazane su neljepljivim slojem s podnožjem od nehrđajućeg čelika i precizno izbrušene.

116,35kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Vrtne škare B/S-M GARDENA (8857-20) odličan su primjer podrezivača – imaju sve što krasi kvalitetne rezače. Snažno režu, moderne su i ergonomski oblikovane. Najprikladnije su za rezanje cvijeća i mladih izdanaka.

Oštrice nakošene rezne glave premazane su neljepljivim slojem s podnožjem od nehrđajućeg čelika i precizno izbrušene. Zahvaljujući ergonomski oblikovanim ručkama vrtne škare B/S-M GARDENA dobro leže u ruci. Pojačane su staklenim vlaknima i imaju dodatne komponente od kojih su mekane. Dva položaja držanja i dvije postavke otvora ručki omogućuju snažno i brzo rezanje. Vrtne škare imaju kanal za biljne sokove i rezač žice. Pomoću sigurnosne brave kojom se može upravljati jednom rukom, škare se mogu jednostavno zaključati i sigurno pohraniti. Vrtne škare B/S-M GARDENA režu grane promjera do 22 mm.

Jamstvo na proizvod traje čak 25 godina.

 

 

Snažno i brzo rezanje

Udobne ručke s mekim dijelovima, pojačane staklenim vlaknima, i s dva položaja držanja za snažno i brzo rezanje ergonomski su prilagođene i dobro leže u ruci.

 

 

Ergonomski prilagođene i udobne ručke

Zahvaljujući ergonomski oblikovanim i dodatno pojačanim udobnim ručkama sa dvije postavke otvora, škare dobro leže u ruci.

 

 

Snažno, ergonomski prilagođeno i moderno

GARDENA vrtne škare B/S-M snažan su i kvalitetan podrezivač s odličnim omjerom cijene i kvalitete.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8857-20
Promjer reza   22mm
Pravilo rezanja   mimoilazno (bypass)
Područje primjene   cvijeće, mladi izdanci

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtne škare B/S-M GARDENA (8857-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest