Vrtne škare B/S-XL GARDENA (8905-20)

Vrtne škare B/S-XL GARDENA (8905-20) savršene se za snažno i brzo rezanje s odličnim omjerom cijene i kvalitete, najprikladnije za rezanje jačih grana, izdanaka većeg promjera i svježeg drva.

Obje ručke su udobne s mekim dijelovima i bezstupanjskim postavkama otvora, ergonomski su prilagođene te dodatno pojačane.

Oštrice nakošene rezne glave premazane su neljepljivim slojem s podnožjem od nehrđajućeg čelika i precizno izbrušene.

210,42kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Vrtne škare B/S-XL GARDENA (8905-20) odličan su primjer podrezivača – imaju sve što krasi kvalitetne rezače. Snažno režu, moderne su i ergonomski oblikovane. Najprikladnije su za rezanje jačih grana, izdanaka većeg promjera i svježeg drva.

Oštrice nakošene rezne glave premazane su neljepljivim slojem s podnožjem od nehrđajućeg čelika i precizno izbrušene. Zahvaljujući ergonomski oblikovanim ručkama vrtne škare B/S-XL GARDENA dobro leže u ruci. Pojačane su staklenim vlaknima i imaju dodatne komponente u obje ručke od kojih su mekane. Dva položaja držanja omogućuju snažno i brzo rezanje. Vrtne škare imaju kanal za biljne sokove i rezač žice. Pomoću sigurnosne brave kojom se može upravljati jednom rukom, škare se mogu jednostavno zaključati i sigurno pohraniti. Vrtne škare B/S-XL GARDENA režu grane promjera do 24mm.

Jamstvo na proizvod traje čak 25 godina.

 

 

Ergonomski prilagođene i udobne ručke

Zahvaljujući ergonomski oblikovanim i dodatno pojačanim udobnim ručkama, škare dobro leže u ruci. Obje ručke su mekane, a postavke otvora su bezstupanjske.

 

 

Snažno, ergonomski prilagođeno i moderno

GARDENA vrtne škare B/S-XL snažan su i kvalitetan podrezivač s odličnim omjerom cijene i kvalitete.

 

Sigurno pohranjivanje

Zahvaljujući sigurnosnoj bravi kojom se može upravljati jednom rukom, škare se mogu jednostavno zatvoriti jednom rukom i sigurno pohraniti nakon upotrebe.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8905-20
Promjer reza   24mm
Pravilo rezanja   mimoilazno (bypass)
Područje primjene   jače grane i izdanci većeg promjera, svježe drvo

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtne škare B/S-XL GARDENA (8905-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest