Vrtni namještaj Mosaico – Flower

Verdelook logo

Vrtni namještaj Mosaico – Flower je set okruglog stolića i dviju stolica koji se ističu ukrasom mozaika. Mosaico set je elegantnog retro dizajna, tako da se uklapa u svaki ambijent.

NAPOMENA: Posebno se naručuje stol, a posebno stolice.

Od 469,27kn

Obriši

Oznake:

Opis

Vrtni namještaj Mosaico – Flower je set okruglog stolića i dviju stolica koji se ističu ukrasom mozaika. Stolice imaju leđni naslon. Konstrukcija od bojanih metalnih cijevi i mozaika.

Mosaico set je elegantnog retro dizajna, tako da se uklapa u svaki ambijent.

Set je odličan za odmor nakon rada u vrtu, ili za ispijanje kave na terasama ili balkonima.

Posebno se naručuje stol, a posebno stolice.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtni namještaj Mosaico – Flower”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..